دکتر شهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی از مشاركت فعالانه و حضور موفق دانشجویان رشته پزشکی در اولین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی و بیست و دومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران که توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان در تاریخ 16 الی 20 شهریورماه برگزار گردید، خبر داد.

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد پزشكي تهران گفت: در اولین کنگره بین‌المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی و بیست و دومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران که توسط دانشگاه علوم پزشکی کاشان از 16 الی 20 شهریور 94 برگزار گردید، دانشجویان رشته پزشکی 3 مقاله علمی را تحت نظارت علمي و راهنمائي دکتر مهسا هادی‌پور جهرمی رئیس مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهی و مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش واحد پزشکی تهران ارائه نمودند. وي افزود : عناوين مقالاتي كه در این کنگره، با سرپرستی دکتر هادی‌پور جهرمی ارائه گردید عبارتند از : "بررسی اثرات ضد اضطرابی منیزیم کلراید و تداخل آن با سیستم سروتونرژیک در موش‌های سوری" توسط دکتر هادی‌پور جهرمی، ریاضی، جمشیدی مهاجر، قربانی یکتا. "بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی ریشه Alpinia بر قدرت بدنی در موش‌های سوری" توسط دکتر هادی‌پور جهرمی، میرزاطلوعی، نظام طاهری، حاتمی، شجاعی. "بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی میوه بامیه بر افسردگی در موش‌های سوری نر" توسط دکتر هادی‌پور جهرمی، شفیعی، رضایی‌نژاد. سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی افزود : همچنین مقاله "بررسی اثر لیتیوم بر افزایش بی دردی ناشی از استرس در آب 32 درجه سانتیگراد در موش سوری نر با استفاده از تست فرمالین" توسط محمدجواد حسین‌پور، علی زارع، حمید زعفرانی آرانی و علیرضا قنبری با سرپرستی دکتر شهرزاد خاکپور ارائه گردید.

ارائه مقالات دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران در اولین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی نسخه قابل چاپ