دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي ، دكتر احمد رضا فرسار رئيس دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي ، دكتر حميد بلقيس زاده معاون آموزشي و پژوهشي دانشكده ، آسيه سلحشوريان فرد مدير گروه بهداشت عمومي و دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي و فرهنگي با حضور و سخنراني در آئين پر شور جشن استقبال از دانشجويان جديدالورود اين دانشكده مقدم نور چشمان و فرزندان اين واحد دانشگاهي را به ساحت مقدس دانشگاه و عرصه علم و دانش تبريك و تهنيت گفتند.
'گفتني است دكتر مير مسعود فاطمي مدير كل معاون دانشجوئي و فرهنگي در ابتداي اين مراسم طي سخنان ارزشمندي حاصل تجربيات علمي و آموزشي خود را به منظور آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان با فضاي دانشگاه بعنوان خانه دوم در اختيار دانشجويان قرار داد و در پايان اين مراسم مجموعه مقررات و هر آنچه يك دانشجو بايد بداند در قالب دو عدد لوح فشرده به َآنان هديه شد .

دكتر احمد رضا فرسار رئيس دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي در اين مراسم ضمن خوش آمد گویی وتبریک آغاز سال تحصیلی 94- 95 خطاب به دانشجويان جدید الورود گفت:
شما عزیزان مرحله ابتدایی دانش رو فرا گرفتید، در دبیرستان مسئولیت پذیری، و در دانشگاه دو چیز را فرامیگیرید؛ اول اینکه چگونه مرزهای دانش را توسعه بدهید، دوم اینکه چگونه علم رو به خدمت بگیرید و عملیاتی کنید. با ورود به دانشگاه پخته میشوید و میتوانید در آینده به مردم وجامعه خدمت کنید. در دانشگاه این خود شما هستید که باید فعال باشید. در دبیرستان آموختن و در دانشگاه فرا گرفتن مهم است. وي با ارائه گزارشي كوتاه در باره تاريخچه تاسيس دانشكده بهداشت و هندسي پزشكي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي افزود : دانشکده بهداشت در سال 1373 با رشته کاردانی بهداشت محیط شروع به کار کرد. در سال 1376 رشته کاردانی بهداشت خانواده، در سال 1383 کاردانی بهداشت حرفه ای، 1389 مهندسی پزشکی بالینی، 1391 کارشناسی پیوسته مهندسی بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای و در سال 1394 ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای راه اندازی شد. این دانشکده پذیرای 1479 دانشجو است.ودر حال حاضر رو به توسعه منابع و امکانات می باشد.
وي با ابرازخوشنودي از ورود دانشجويان تلاشگر اين دانشكده گفت: اميدواريم شما دانشجويان عزيز در جهت تکامل و پویایی خود، گام بردارید. و هر روز شاهد موفقیت های روز افزون شما عزیزان باشیم.
دکتر بلقیس زاده معاون دانشکده بهداشت ومهندسی پزشکی نيز ضمن تبریک به دانشجویان برای قبولی در واحد پزشکی تهران به برخي نكات آئين نامه اي در ارتباط با مسائل آموزشی اشاره كرد و گفت : دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی از 2 سال پیش با روند سریعی به سمت تحصیلات تکمیلی پیش رفته است و در این راستا اقداماتی نظیر توسعه امکانات پژوهشی-آموزشی در دستور کار قرار گرفته است .
معاون دانشکده بهداشت ومهندسی پزشکی به دانشجویان توصیه نمود : با آشنائي كامل از نحوه اجراي مقررات آیین نامه های آموزشی همچون زمان بندی ثبت نام، حذف و اضافه، تقویم امتحانات، نحوه درخواست مرخصی و... که جزء مسائل اولیه و ضروری هستند؛ از بروز مشکلات آموزشی در طول دوران تحصيل خود پیشگیری کنند.
دكتر بلقيس زاده با بيان اينكه دانشگاه محلی برای پرورش توانایی ها و مهارت هاست ، افزود : دانشگاه محل ساختن است، محل کسب تجربه ، برقراري روابط انساني سازنده و تعامل با سایرین، تقویت تصمیم گیری، كه همه اين توانمندي ها در دانشگاه ساخته می شود و امیدوارم این فرصت پیش آمده را مغتنم بدانید.و در صورت وجود مسائل و مشکلات آموزشی به مدیران گروه خود مراجعه کنید.
آسيه سلحشوريان فردمدیر گروه محترم بهداشت عمومی نيزبا تاكيد بر اينكه هدف تمام این مجموعه در نهایت ساختن جامعه ای آباد و پویاست گفت : حسن انتخاب و مقدم همه ی شما عزیزان را که رشته بهداشت و مهندسی پزشکی را انتخاب کرده ايد گرامي مي داريم زيرا شما دانشجویان رشته بهداشت میتوانید بعد از مقطع کاردانی، در کنکور شرکت کرده و تا مقطع کارشناسی ادامه تحصیل و بعد از آن هم تا ارشد و دکترا ادامه تحصیل دهید.
وي افزود : در راستای شعار "پیشگیری بهتر از درمان" تلاش می کنیم؛ که به ياري خداوند مملکتی آباد بسازیم. و شما دانشجویان سردمدار این شعار هستید.
گفتني است : مراسم استقبال از دانشجويان جديد الورود دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي با اهداء هدايائي به رسم يادگاري و آشنائي با محيط دانشگاه به پايان رسيد .

جشن استقبال و مراسم توجيهي دانشجویان جدیدالورود دانشكده بهداشت و مهندسي پزشكي در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ