مراسم معارفه و جشن آغازين ورودي هاي جديد دانشكده علوم نوين پزشكي با نگاه طب ترمیمی با حضور دكتر محمد رضا زرين دست رئيس دانشكده ، دكتر مير مسعود فاطمي مديركل فرهنگي ،دكتر فاطمه روح ا... معاون آموزشي ، دكتر حورا جلالي تهراني مدير تحصيلات تكميلي ، دكتر مليحه انتظاري مدير گروه زيست شناسي ، دكتر ماندانا حسن زاد مدير گروه ژنتيك مولكولي ،دكتر پگاه قرائيان مدير پژوهشي ، دكتر مهرداد هاشمي مدير گروه ژنتيك و دكتر محمد ناصحي مدير EDO این دانشکده برگزار شد .

دکتر محمد رضا زرین دست رئیس دانشكده علوم نوين پزشکی با نگاه طب ترمیمی با حضور درجلسه توجیهی دانشجویان جديدالورود مقدم این گروه عظیم از دانشجویان را به عرصه دانشگاه و مهد علم و دانش تبریک گفت.
وی با اشاره به اهمیت و نقش این رشته های حیاتی در زیر مجموعه گروه علوم پزشکی گفت . امروزه پیشرفت و توسعه رشته پزشکی در گروی علم و دانش متخصصان و کارشناسان زبده رشته های علوم سلولی و مولکولی ، بيوشيمي ، ژنتیک وگرایش های مرتبط به آن است .
دكتر زرين دست با توجه به آینده شغلی دانشجویان به تشریح اهداف این رشته و ضرورت تاسیس دانشکده علوم نوین پرداخت و گفت : هدف اصلي از گسترش رشته های علوم زیستی تربيت نيروهاي انساني متخصص و كارآمد در امور آموزشي و پژوهشي مطابق با نيازهاي زمان و جامعه است.
وی افزود : از آنجا كه تحقيقات علوم پايه به ويژه ايمونولوژيك و ژنتيك در بسياري از بيماري ها مي تواند به تشخيص و درمان بيماري نيز كمك شايان نمايد، بديهي است تعلیم و تربیت چنين دانشجویانی سبب ارتقاي كمي و كيفي تحقيقات در عرصه پزشكي و مانع از هدر رفتن منابع انساني و مالي خواهد شد.
دکتر زرین دست سپس با تقدیر ازفعالیت های ارزشمند آموزشی پژوهشی اعضای هیات علمی این دانشکده گفت : قطعاٌ دانشگاه برای تبدیل شدن به یک محیط ایده‌آل ورسیدن به کیفیت بالای آموزش باید کار کردن تیمی را در سرلوحه خود قرار دهد و جای شکر دارد که این ارتباطات، بین گروه اساتید دانشکده علوم نوین و کارشناسان دلسوز و زحمتکش ادارات آموزش برقرار است . وی دو شاخص اعضای هیات علمی توانمند و کارکنان دلسوز و تلاشگر دانشکده علوم نوین دانشگاه آزاد را دو عامل رشد و شکوفائی این رشته های حیاتی در بطن جامعه اسلامی و در پاسخگوئی به نیاز تامین سلامت و بهداشت جامعه برشمارد .
رئیس دانشكده علوم نوين پزشکی با نگاه طب ترمیمی با معرفی مسئولان ارشد اعضای هئیت علمی دانشکده از دانشجویان جدید الورود درخواست نمود برای کسب مهارتها از تجربه و راهنمائی دكتر فاطمه روح ا... معاون آموزشي ، دكتر حورا جلالي تهراني مدير تحصيلات تكميلي ، دكتر مليحه انتظاري مدير گروه زيست شناسي ، دكتر ماندانا حسن زاد مدير عضو كميته بين الملل دانشگاه ،دكتر پگاه قرائيان مدير پژوهشي ، دكتر مهرداد هاشمي مدير گروه ژنتيك و دكتر محمد ناصحي مدير EDO این دانشکده جهت هر گونه مشاوره علمی و آموزشی بهرمند گردند .

در پايان جلسه دکتر فاطمه روح اله معاون آموزشی دانشکده علوم نوین گفت : امروزه علوم پایه بویژه زیست شناسی در گرایش های مختلف روند رو به رشدی داشته است و به عنوان یکی از مهمترین رشته های مطرح در دنیا و زیر بنای بسیاری از تحقیقات بنیادی در پزشکی می باشد.

گفتنی است این جلسه در روز سه شنبه 14مهرماه سال جاری با حضور ،دكتر مير مسعود فاطمي مديركل فرهنگي ، و جمعی از مسئولین ارشد ، اساتيد دانشگاه و جمع کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد . ودرپايان اين مراسم كه به همت دست اندركاران حوزه معاونت فرهنگي برگزار شد به هريك از دانشجويان هداياي فرهنگي حاوي يك جلّد كتاب به نام پرتوي از اسرار نماز همچنين دو لوح فشرده شامل آشنايي با مجموعه دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و آشنايي با سبك زندگي دانشجويي اهدا گرديد.

جشن استقبال و مراسم توجيهي دانشجویان جدیدالورود دانشكده علوم نوين پزشكي با نگاه طب ترمیمی در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد نسخه قابل چاپ