معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در مراسم جشن آغاز سال تحصيلي دانشكده پرستاري و مامايي مژده داد :
بهره برداري از بيمارستان فرهيختگان در دهه مبارك فجر

معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي گفت : اگر بخواهيم افراد موفقي باشيم تا آنجايي كه ميتوانيم بايد در طلب علم و تجربه كوشا باشيم كار پزشكي يك كاري تيمي و اين تيم حلقه هاي موثري در پيشرفت درمان است و تشكيل دهنده اين ارتباط ماما ها ، پرستاران و .... مي باشند
وي خطاب به دانشجويان جديدالورود اين دانشكده گفت : موثر ترين شفا دهندگان در بين افراد كادر پزشكي ماماها و پرستاران هستند و اظهار داشت اگر مي خواهيد در حيطه كاري موفق باشيد بايد در همين چند سال دانشجويي زمينه سازي كنيد تا در مسير اهداف وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكي قرار بگيريد
دكتر فلاح بيان داشت : دانشگاه علوم پزشكي سه دهه در حيطه بهداشت و درمان فعاليت داشته كه 40 درصد سلامت كشور عهده دار بوده است و فارغ التحصيلان اين واحد انسان هاي موفقي در كسب دانش و بهداشت مي باشند .
مجموعه دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي داراي 3 بيمارستان اميرالمومنين (ع) ، بوعلي ، جواهري و درمانگاه تخصصي مي باشد و اعلام نمود : بيمارستان 460 تختخوابي فرهيختگان در دهه مبارك فجر به بهره برداري مي رسد .
معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي در پايان مراسم گفت : بيمارستان فرهيختگان بستر عالي و استاندارد براي حضو شما عزيزان در عرصه بيمارستاني مي باشد .
به گزارش روابط عمومی واحد علوم پزشكي تهران ، فعالیت عمرانی و ساخت پروژه بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی به پایان رسیده وی با بیان این مطلب که ساختمان اصلی بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی دارای ۹ طبقه است گفت: طراحی و ساختمان این بیمارستان در جشنواره صنعت ساختمان سال ۹۰ دانشگاه صنعتی شریف به عنوان پروژه بر‌تر معرفی شده است.
این بیمارستان را دارای ۴۵ هزار مترمربع مساحت دانست و گفت: بیمارستان فرهیختگان دارای بخش‌های مختلفی همچون بخش‌های زنان و زایمان، مراقبت‌های ویژه CCU، مراقبت‌های ویژه نوزادان NICU، کودکان، بستری نرمال، جراحی، ریکاوری و آمادگی، مراقبت‌های ویژه NSICU، عفونی، درمانگاه، قلب، اعصاب و پوست، اورژانس، جراحی اورژانس، آزمایشگاه، اندوسکوپی، فیزیوتراپی، آنژیوگرافی، سی تی اسکن، ام-آر-آی، پزشکی هسته‌ای، دیالیز، رادیولوژی، استریل و دندانپزشکی و... است.
بخش‌های دیگر این بیمارستان را شامل بخش اداری، نمازخانه، آشپزخانه، غذاخوری، بوفه، آموزش، کتابخانه، بانک، سالن همایش فرهیختگان با ظرفیت۵۳۰ نفر، خوابگاه آقایان و خانم‌ها دانست.
گفتنی است بیمارستان فرهیختگان واحد علوم و تحقیقات در انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی و در منطقه حصارک، روبروی واحد علوم و تحقیقات و سازمان مركزي دانشگاه آزد اسلامی واقع شده است.

بهره برداري از بيمارستان فرهيختگان در دهه مبارك فجر