كتاب «آمار زیستی » اثر دكتر محمد فشاركي دکترای تخصصی آمار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، با همكاري دكتر سهيلا كوشا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهيد بهشتي ، دانشيار دانشكده پيراپزشكي به چاپ دوم رسيد .
      کتاب دكتر فشاركي عضو هیئت علمی واحد پزشکی تهران به چاپ دوم رسید.

دكتر فشاركي طي گفتگوئي در باره محتوا و مزيت هاي اين كتاب نسبت به موارد مشابه گفت : كتاب آمار زيستي با هدف پاسخ به نياز دانشجويان و در قالب “مجموعه سوالات طبقه بندي شده آمارزيستي همراه با پاسخنامه تشريحي و كاربردي تهيه و تنظيم شده است .
وی خاطر نشان ساخت تألیف این کتاب با در نظر گرفتن دو هدف عمده تدوين شده است ، نخست اينكه به عنوان مرجعي براي تدريس در سطوح كارشناسي و تخصصي براي آموزش روش هاي آمار زيستي باشد و دوم آنكه به عنوان منبعي جهت استفاده داوطلبان شركت در آزمون هاي كارشناسي ، كارشناسي اشد ، پره انترني ، دستياري و دكتري رشته هاي علوم پزشكي ، بهداشت ،پيراپزشكي و مديريت خدمات بهداشتي قرار گيرد .
نویسنده کتاب در باره محتواي اصلي و ضرورت تدوين اين اثر آموزشي گفت : در قلمرو علم آمار، هریک از ارقام، نماینده تقریبی و یا تحقیقی واقعیت های اجتناب ناپذیرمی باشند که چنانچه به درستی و متکی بر واقعیات مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرند و مطابق اصول و قوانین حاکم بر آن به کار برده شوند می توانند برای رسیدن به اهداف مورد نظر بسیار مفید و موثر باشند. به بیانی دیگر نتایج درست حاصل از آن می تواند هشدار دهنده بوده و موجب چاره اندیشی و یا نوید بخش باشند.
وي افزود : در تدوين اين كتاب كوشش شده كه از به كاربردن شكل پيچيده فرمول هاي رياضي و اثبات آنها خودداري شود و اكثر مثال ها در زمينه رشته هاي علوم پزشكي مطرح شده است و از آنجائيكه کارائی علم آمار، در گستره دانش بشر است ديگر دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های مختلف علوم پزشکی می توانند آن را مورد استفاده قرار دهند.

کتاب دكتر فشاركي عضو هیئت علمی واحد پزشکی تهران به چاپ دوم رسید. نسخه قابل چاپ