دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از برگزاری مراسم از همایش بزرگ "سخنران برتر سخنوری" در 21 مهر ماه 94 با حضور با حضور استاد سخن محمد پیام بهرام پور، جمعي ازاساتید عضو هيات علمي و جمع كثيري از دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي خبر داد .
      با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد :
همایش بزرگ "سخنران برتر" در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران

حجت الاسلام و المسلمين حاج آقا كشاورز امام جماعت اين واحد دانشگاهي ضمن خير مقدم و تشويق دانشجويان براي حضور در اين همايش گفت : با توجه به شيوه هاي آموزشي كه در حال حاضر در دانشگاهها اجرا مي شود نياز به چنين همايشهايي ضروري است و ادامه همايشهاي مشابه را از مسئولين خواستار شد تا راهگشايي براي دانشجويان باشد .
محمد پیام بهرام پور گفت : هنر اشاعۀ کلام است در زیبائی آن و سخنور هنرمندیست که خود را در سیما و دل و دیدۀ شنوندۀ زیبا پسند می کارد. حس انگیزی و رابطه سازی می کند و مستمع را در هالۀ از مطالب بکر، نغز ، زیبا ، با طراوت وتازه درموقعیت اختیار به پذیرش ایده های خود قرار می دهد و از درز پنجرۀ نورین الفت و معنا بر او می تابد تا رگ هایش را گرم وخونش را به سمت مطلوب به گردش و میدان آورد.
وي افزود : برگزاری اين چنين همايش هايي عاملی در جهت آشنائي هرچه بيشتر فكري و پیشرفت عقیدتی دانشجويان است .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي :کانون فرهنگی اجتماعی صبا وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری جهت ارتقای توانایی سخنوری و سخنرانی دانشجویان اين واحد دانشگاهي همایشی در این راستا با موضوعات :جادوی کلام، ارتباط موثر ، آموزش فن بیان و اعتماد به نفس در موقع صحبت کردن برپا نمود .
شاين ذكر است : استاد سخن آقای محمد پیام بهرام پور (مدیر باشگاه سخنرانی برج میلاد، تدریس دوره های سخنرانی در دانشگاه های تهران و صنعتی شریف و...، اجرای بیش از 30 برنامه در رسانه ی ملی و...)
بر اساس همين گزارش دفتر نهاد رهبري از دانشجويان الياس رحمتي ، روح ا... محمدي ، وحيد شجاعي رشته علوم آزمايشگاهي ، حميد زعفراني آراني ،سيده زهرا علوي و محمد جواد حسين پور رشته علوم پزشكي تشكر و قدر داني نمود .

با همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برگزار شد :
همایش بزرگ "سخنران برتر" در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران