دکتر جاسبي در مراسم افتتاح مراکز درماني و بخش های جدید پزشکی بيمارستان بوعلي

دکتر جاسبي در مراسم افتتاح مراکز درماني و بخش های جدید پزشکی بيمارستان بوعلي خبرداد:

ـ تلاش جدی جهت  راه اندازي دوره هاي تخصصي رشته هاي علوم پزشکي در واحدهاي دانشگاهي

شهريه دانشجويان پزشکي دانشگاه آزاد اسلامي بمراتب کمتر از هزينه دانشگاه هاي دولتي است دانشگاه آزاد اسلامی در تمام استانهای کشور بیمارستان 100 تختخوابی می سازد
مراکز درماني و بخش های جدید پزشکی بيمارستان بوعلي وابسته به واحد تهران پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی شامل بخش هاي آنژيوگرافي قلب، تصويربرداري پزشکي هسته اي، دندانپزشکي، داروخانه آموزشي، دياليز، پرتونگاری و فيزيوتراپي، امروز چهارشنبه با حضور دکتر جاسبي افتتاح شد.
در اين مراسم دکتر جاسبي با تاکيد بر راه اندازي دوره هاي تخصصي دکترای رشته هاي علوم پزشکي، پرستاري، مامايي و داروسازي در واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي گفت: ساخت حداقل يک بيمارستان 100 تختخوابي در هر استان از اولويت های دانشگاه مي باشد.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی علی رغم تمام جو سازی هایی که در شروع کار برای راه اندازی رشته های پزشکی با آن مواجه بود امروز توانسته هزاران فارغ التحصیل در این رشته ها به جامعه تحویل دهد که با تخصص های بالا در بیمارستان های داخل و خارج کشور در حال فعالیت اند و موفقیت های دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و درصد قبولی آنان در دوره های تخصصی بسیار چشمگیر است.
رئیس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام با اشاره اینکه به دانشگاه آزاد اسلامی هیچگونه بودجه دولتی دریافت نمی کند، افزود: این درحالی است که شهریه ای که دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان رشته های پزشکی خود می گیرد، بمراتب کمتر از هزینه ای است که در دانشگاه های دولتی برای دانشجویان پزشکی هزینه می شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر دارای 10 بیمارستان است که با تلاش های دکتر یحیوی معاون علوم پزشکی دانشگاه، بیمارستان هایی نظیر بوعلی، امیرالمومنین و جواهری در تهران راه اندازی شده است.
دکتر جاسبی با اشاره به احداث بیمارستان در شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کازرون، قم، تنکابن، شاهرود، نجف آباد و... توسط دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان ساخت: برای رفع مشکلات مالی بیمارستان بوعلی هیات امنایی از روسای واحدهای تهران مرکزی، تهران شمال، تهران جنوب، تهران پزشکی و دبیر منطقه 8 تشکیل شد .
وی با اشاره به این که باید با ساخت و ساز مناسب و تجهیزات امروزی ساختمان های پراکنده و قدیمی بیمارستان بوعلی تجمیع شود گفت: با تشکیل هیات امنا، واگذاری برخی از قسمت ها به بخش خصوصی و اقدامات مدیریتی جهت بهره برداری بیمارستان تا حدودی مشکلات حل می شود.
دکتر جاسبی با اشاره به این که نهضت بیمارستان سازی در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شده است گفت: این مجموعه آموزش عالی در رشته های علوم پزشکی باید حرف نخست را در کشور بزند.
گفتنی است در پایان مراسم افتتاح مراکز پزشکی و درمانی جدید، کلنگ ساختمان عظیم متمرکز بیمارستان بوعلی توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به زمین زده شد.
در این مراسم، مهندس ذهبیون دبیر منطقه 8 ، رئيس واحد پزشکي تهران،  روءسای واحدهای دانشگاهی
 تهران مرکزی ، تهران جنوب ، تهران شمال ، دکتر سید احمد سید مهدی رئیس بيمارستان بوعلي و دکتر رضایت رئیس واحد دارو سازی حضور داشتند.

دکتر جاسبي در مراسم افتتاح مراکز درماني و بخش های جدید پزشکی بيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ