مائده هنجار سردبير نشريه دانشجويي سنا دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي طي گزارشي از انتشار و توزيع نشریه قدرمطلق به همراه فایل صوتی رادیو سنا مصادف با ايام سالار شهيدان ابا عبدا... حسين (ع) خبر داد .
      به همت کانون مهدویت سنا، زیر نظرمقام معظم رهبری برگزار میشود:
توزيع نشريه قدر مطلق در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحدتهران

سردبير نشريه دانشجويي سنا گفت : قدر مطلق نشريه مهدوي دانشجويي است كه از تاریخ 28 و 29 مهرماه در طبقه ی همکف ساختمان ابن سینا واحد علوم پزشكي توزیع میشود.
هدف این نشریه آشنایی دانشجویان جدیدالورود با فعالیت های کانون می باشد؛ که با همکاری جمعی دانشجویان صورت گرفته است.
در سر مقاله اين نشريه آمده است : نغمه دلنشين اين ماه آغاز راهي دوباره را زمزمه ميكند ،و تو تك نوازنده ي اين سازي .
و اين بار همه ما دعوتيم .
همراه هم به درون قدر مطلق مي رويم ، تا ناميدي ها را جا بگذاريم و اميد را مهمان همبستگي قلب هايمان كنيم .
به افتخار بودنت حماسه اي برپاست . و تمام دنيا در اين حماسه حضور دارند . پس بكوش تا خوش بنوازي
نشریه قدر مطلق سال هفتم شماره هشتم و بامدیرمسئولی محمدنوید خان محمدی و سردبیری مائده هنجار تهیه و به چاپ رسیده است.
به گزارش روابط عمومي : سنا مخفف ستاره نورافشان است، که ازترجمه آیه النجم الثاقب برداشته ایم وبه حضرت مهدی(عج)اشاره دارد.

به همت کانون مهدویت سنا، زیر نظرمقام معظم رهبری برگزار میشود:
توزيع نشريه قدر مطلق در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحدتهران