به همت معاونت دانشجوئي فرهنگي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران مراسم سوگواري ویژه ایام شهادت سرور و سالار شهیدان، امام حسین (ع) با حضور دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه ، معاونين و جمع كثيري ازاعضاي هيات علمي ، دانشجويان و كاركنان با سخنراني دكتر سيد حميد خوئي استاد دانشگاه در سالن اجتماعات اين واحد دانشگاهي برگزار شد .
      دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران در عزای سالار شهيدان امام حسین(ع) به سوگ نشست
دكتر خوئي : حادثه كربلا در تاريخ بشريت يك فرقان و فرق ميان جبهه حق و باطل است .

دكتر خوئي استاد دانشگاه با سخنراني تاثير گذار خود در اين مراسم راز ماندگاري واهميت حادثه كربلا را درمقايسه با ديگر حوادث مشابه و رخداد هاي جنگي درطول زمان و گذرگاه تاريخ بشريت ، پيروزي جبهه حق بر باطل برشمرد . وي گفت : در مقايسه با جنگ جهاني دوم كه سالها طول كشيد و حداقل 35ميليون نفر كشته داد ، حادثه عاشورا ازنگاه مادي و فيزيكي يك درگيري كوچك و چند ساعته با 72 نفر كشته و شهيد محسوب مي شود ولي آنچه باعث شده است دامنه تاثير گذاري حادثه كربلا به يك حادثه استثائي و منحصر بفرد تاريخي تبديل و در عمق عاطفه انسانها جاي بگيرد ، اين است كه در اين روز دو جبهه حق با همه زيبائي هايش و جبهه باطل با همه پليدي هايش در دو طرف قرار گرفت و از اين لحاظ حادثه كربلا در تاريخ بشريت يك فرقان و فرق ميان جبهه حق و باطل است . و امروز اين ما هستيم كه در مقام انسان خردورز و بصيرمي توانيم از اين حادثه تكرار نشدني تاريخ درس وحدت و يگانگي بياموزيم . وي افزود : عاشورا و كربلا يك كلاس درس و مدرسه است ، حكايت عزت و غيرت و جوانمردي و شجاعت است گفتني است : همزمان با آغاز عزای حسینی، مراسم عزاداری سالار شهيدان هر روزصبح با قرائت زیارت عاشورا از ۲۳ مهرماه و تا دوازدهم محرم‌الحرام مطابق با چهارم آبان ماه ادامه خواهد داشت.

دكتر خوئي : حادثه كربلا در تاريخ بشريت يك فرقان و فرق ميان جبهه حق و باطل است .