معاون آموزشي دانشكده پيراپزشكي در باره اهميت و نحوه برگزاري اين سمينار گفت : تکنولوژيستهاي اتاق عمل عضومهمي ازتيم درماني بوده که درتماس نزديک باجراحان، متخصصان بيهوشي وپرستاران درراستاي تامين مراقبت مطلوب براي بيماران فعاليت ميکنندوازآن جا که رشدوتوسعه يک حرفه، به نحوه آموزش دانشجويان آن رشته بستگي كامل دارد ، لذا اين سمينار با هدف آشنايي بيشتر دانشجويان با اين رشته و آينده شغلي و كاري آنان توسط گروه اتاق عمل دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برگزار مي گردد .
مير سعيدي با اشاره به تاثير گذاري و ضرورت استفاده از مدرسين موفق در عرصه عمل و تيم اجرائي گفت : در سمينار "آشنايي با رشته اتاق عمل"از فارغ التحصيلان موفق اين رشته دعوت شده است كه در حال حاضر بعنوان مسئولين در اتاق عملهاي جراحي و بيمارستانها مشغول بكار مي باشند . وي افزود : بكارگيري و استفاده از ظرفيت و دانش علمي و كاربردي اين افراد كمك موثري در آموزش دانشجويان است .
مدير گروه اطاق عمل دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران در معرفي اجمالي از توانمندي هاي اين رشته گفت : در رشته اطاق عمل نياز به افرادي است که احساس مسئوليت شديد و شخصيت باثبات دارند ، علاقمند به کمک به ديگران بوده و به نيازهاي بيمار و ديگر اعضاي تيم جراحي حساس هستند، لذا دانش آموختگان اين رشته قادر خواهند بود در بالاترين سطح استانداردجهت تعميم ، حفظ وارتقاء سطح سلامت بيماروجامعه تلاش نمايند.
معاون آموزشي دانشكده پيراپزشكي با ابراز اميدواري از برگزاري سمينارهاي آموزشي و كاربردي گفت : دانشجويان اين رشته با تكنيكهاي جراحي تخصصي درزمينه هاي مختلف مانندجراحي قلب، ارتوپدي، اعصاب، گوش و حلق و بيني، چشم ، اطفال و... از نزديك در طي دوران تحصيل آشنا مي شوند .
گفتني است اين سمينار آموزشي روز چهارشنبه 6 آبانماه سال جاري از ساعت 8 صبح تا 12در سالن اجتماعات شهيد احدي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران برگزار مي گردد و حضور دانشجويان ترم اول ، سوم و چهارم اتاق عمل در اين نشست علمي الزامي مي باشد .

برگزاري اولين سمينار آشنايي با رشته اتاق عمل در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نسخه قابل چاپ