مائده هنجار سردبير نشريه دانشجويي سنا دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي طي گزارشي از انتشارو توزيع نشریه قدرمطلق به همراه فایل صوتی رادیو سنا در اواخر مهر ماه سال جاري و همزمان با ايام سوگواري سالار شهيدان ابا عبدا... حسين (ع) خبر داد .
      به همت کانون مهدویت سنا، زیر نظرمقام معظم رهبری برگزار شد :
انتشار نشريه قدر مطلق در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران

سردبير نشريه دانشجويي سنا با بيان اينكه قدر مطلق ، يك نشريه مهدوي دانشجويي است گفت : هدف این نشریه آشنایی دانشجویان جدیدالورود با فعالیت های کانون است که با همکاری جمعی از دانشجویان صورت مي گيرد.
در مقاله اين نشريه آمده است :
"و چه با شكوه است آن هنگام كه نور ظهورت بر جهان لبخند ميزند و آدميان را به عشق و نيكو كاري دعوت ميكند ، همان هنگام كه من بي اختيار دست هايم را بر قلب بي قرارم ميگذارم و بر تو سلامي به جاودانگي لحظه ي ديدار ميدهم ،شايد نتوان اساس فلسفه ي انتظار را براي همگان اثبات كرد ،وليكن ميدانم كه مي داني عاشقانت چشم به راه ظهورت هستند . "
شماره هشتم نشریه قدر مطلق در سال هفتم بامدیرمسئولی محمدنوید خان محمدی و سردبیری مائده هنجار تهیه و به چاپ رسیده است.
به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران سنا مخفف ستاره نورافشان است، که ازترجمه آیه النجم الثاقب برداشت شده است وبه حضرت مهدی(عج)اشاره دارد.

به همت کانون مهدویت سنا، زیر نظرمقام معظم رهبری برگزار شد :
انتشار نشريه قدر مطلق در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران