دکترشهرزاد خاکپور سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران از برگزاری کارگاه آموزشی روش تحقیق مقدماتی در هفته اول آبان ماه سال جاری برای 30 نفر از دانشجویان عضو اين كميته در محل سالن EDCخبر داد.
      به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشكي برگزار شد :
برگزاری کارگاه آموزشی روش تحقیق مقدماتی

سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشکی تهران در باره ی اهمیت و ضرورت برگزاری این کارگاه آموزشی گفت : دانشجویان در هر مقطع و هر رشته ای نیازمند به شرکت در کارگاه های آموزشی روش تحقیق هستند .
خاكپور افزود : در کارگاه آموزشی روش تحقیق كه با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان شرکت کننده با مباني و اصول اوليه روش تحقیق و پژوهش برگزار شد .
مطالب آموزنده و مفيدي توسط علیرضا قنبری مدرس و دانشجوی رشته ی پزشکی اين واحد دانشگاهي ارائه شد و دانشجويان عضو كميته تحقيقات باپرسش و پاسخ در باره نحوه و چگونگي انتخاب موضوعات كاربردي حيطه پزشكي به بحث و تبادل نظر پرداختند .

به همت کمیته تحقیقات دانشجویی واحد علوم پزشكي برگزار شد :
برگزاری کارگاه آموزشی روش تحقیق مقدماتی