میثم اخلاق دوست، دانشجوي رشته پزشكي و دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، دوره 2 روزه نقشه خوانی و کار با قطب نما در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برای دانشجویان عضو این کانون و بصورت رایگان برگزار شد.

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر گفت : این دوره 2 روزه، شامل مباحث تئوری و کارگاههای عملی با همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات و فدراسیون کوهنوردی ایران و توسط مدرس رسمی این سازمان در روزهاي 22 و 29 مهر ماه در دانشکده پزشکی اين واحد دانشگاهي برگزار شد. گفتني است در پایان این دوره و برگزاری امتحان پایانی، گواهی رسمی از سازمان جمعیت هلال احمر و فدراسیون کوهنوردی به شركت كنندگان اعطاء گردید.

به همت کانون جمعیت هلال احمر برگزار شد : برگزاري دوره آموزشي 2 روزه نقشه خوانی و کار با قطب نما نسخه قابل چاپ