همايش عزت و حريت در منطق امام حسين (ع) به همت كانون صبا زير نظر دفتر مقام معظم رهبري با سخنراني استاد رحیم پور ازغدی و با حضور جمع كثيري از مسئولان ، دانشجويان ، اساتيد و كاركنان روز سه شنبه 12 آبانماه در سالن اجتماعات شهيد احمد رضا احدي ، دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار شد .
گفتني است پوشش خبري و رسانه اي اين سخنراني همزمان از شبكه يك سيما ضبط و پخش مي گردد .
      به مناسبت فرا رسيدن روز ۱۳ آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و در واحد پزشكي تهران برگزار شد :
استاد رحیم پور ازغدی: مدرنيته محصول سه قرن برده كشي ، غارت و استعمار اروپا و آمريكا بر جهان و كل كشورهاي اسلامي است

....