دکتر شهرزاد خاكپور سرپرست كميته تحقيقات دانشجوئي واحد طي گفتگوئي از برگزاري سمینارآموزشی ایدز در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در تاریخ شنبه 23 آبان با حضور دکتر سید محمود طباطبایی رئيس دانشگاه ، دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری ، دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ايران و جمعي از مسئولان ارشد اين واحد دانشگاهي و با هدف بحث و بررسي پيرامون ارتقاء سطح علمي و اگاهي بخشي به دانشجويان ، كادر درماني و پرسنل بيمارستانها و كاركنان در سالن شهید احمد رضا احدی خبر داد .
      برگزاري سمینارآموزشی ایدز در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

سرپرست كميته تحقيقات دانشجوئي با تشريح اهداف اين سمينار آموزشي گفت : اين نشست علمي توسط اعضاي فعال و دانشجويان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی برگزار مي گردد . جواد مير لوحي دبير کمیته تحقیقات دانشجویی در رابطه با چگونگي و نحوه برگزاري اين سمينار آموزشي كه براي اولين بار در دانشگاه آزاد اسلامي واحد پزشكي تهران برگزار مي شود گفت : جمعي از هنرمندان محبوب صدا و سيما در جايگاه سفیران انجمن ایدز ایران در اين مراسم حضور مي يابند . وي با اعلام اسامي اين هنرمندان گفت : بهنوش بختیاری- پرستو صالحی- ساعد هدایتی – اردلان شجاع کاوه – حمید گودرزی و لاله صبوری در سمینارآموزشی ایدز در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از مدعوين ويژه مي باشند و دکتر عاطفه میر سیدی مجری برنامه روی خط سلامت اجراي اين سمينار را بعهده حواهد داشت . ميرلوحي در باره ساير فعالیت های جانبی سمينار گفت : يكي ديگر از اهداف اين سمينار علمي جمع آوری امضا و یادداشت حاضرین برای بیماران مبتلا به اچ ای وی مي باشد . دبير کمیته تحقیقات دانشجویی افزود : شركت در اين جلسه براي اساتيد و دانشجويان رشته هاي مختلف علوم پزشكي آزاد مي باشد . گفتني است : اجراي اين سمينار آموزشي روز شنبه 23 آبان از ساعت 14 الی 16 در سالن اجتماعات شهید احمد رضا احدی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران واقع در خيابان شريعتي بالاتر از دوراهي قلهك (زرگنده ) برگزار مي گردد .

برگزاري سمینارآموزشی ایدز در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ