دکتر شهرزاد خاکپور دبیر کمیته جذب استعدادهای درخشان و نخبگان استان تهران از فعالیت علمی و تالیف مجموعه کتابهای علوم آزمایشگاهی شیمی دکتر هدیه علوی‌طلب از اعضاء استعدادهای درخشان و نخبگان خبر داد.

دبیر کمیته جذب استعدادهای درخشان و نخبگان استان تهران در معرفی و اهمیت تالیف این اثر علمی گفت : تالیف مجموعه کتابهای علوم آزمایشگاهی شیمی توسط دکتر هدیه علوی طلب عضو هیئت علمی گروه شیمی واحد پزشکی تهران یکی دیگراز اقدامات ارزشمند کمیته استعدادهای درخشان و نخبگان این واحد دانشگاهی است که در زمینه نشرو انتشارات صورت گرفته است .وی افزود : این کتاب که تالیف و به زودی به بازار کتاب عرضه می‌گردد بیانگر ظرفیت و پتانسیل علمی و آموزشی اعضای فعال استعدادهای درخشان و نخبگان استان تهران است . دکتر خاکپور با ابراز خوشنودی از فعالیت های گسترده اعضای مستعد این کمیته در ابعاد مختلف آموزشی – پژوهشی گفت : امیدواریم با حمایت‌های بیشتر مسئولان ارشد و تلاشگر دانشگاه، نخبگان و محققان واحد در زمینه‌های مختلف علمی به موفقیت های بیشتری نائل گردند.

تالیف مجموعه کتاب‌های علوم آزمایشگاهی شیمی توسط عضو استعدادهای درخشان و نخبگان واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ