دكتر مقدم نيا موسس ورئيس مركز « تحقيقات سبك زندگي» ازبرگزاري همایش سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور دكتر افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ٰٰدکتر خلیل علی محمد زاده معاونت دانشجویی فرهنگی دکتر مریم اسلامی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی و استاد مدعو دکتر محسن میرابی از آمریکادر روز سه شنبه 19 آبانماه سال جاری در سالن شهید احمد رضا احدی خبر داد .

دكتر مقدم نيا رئيس دانشكده پيراپزشكي ، موسس ورئيس مركز « تحقيقات سبك زندگي » دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور در همایش سبک زندگی اهداف و ضرورت برپائي اين نشست علمي را در جهت تبيين ارزش ها و اهميت سلامت در جوامع انساني و نقش انسان بعنوان اشرف مخلوقات از ديدگاه مقدس اسلام و همچنين رويكرد اﻧﺴﺎن ﻣﺤﻮر ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻳﻚ زﻧﺪﮔﻲ ﺳﺎﻟﻢ در جوامع صنعتي امروزي تشريح نمود .
وي با بيان تعاريف جديد سازمان بهداشت جهانی‌ و اعتقاد به وجود چهار بعد سلامت زیستی، اجتماعی، روانی و معنوی اظهار نمود : در زمینه چهار بعد سلامت، به بعد معنوی آن که یکی از ابعاد مهم سلامت است توجه چنداني نشده ، در حاليكه سلامت معنوی در اسلام به معنای وضعیتی هدفمند و معنادار از حیات انسانی است که حاصل ایمان،‌ اعتقاد و ارتباط فرد به قدرت و کمال لایتناهی‌ الهی و زندگی ابدی پس از مرگ است.
وي افزود : خداوند در كتاب آسماني قرآن ، ما را به دارالسلام سرزمين سلامت يا همان جايي که همه به هم سلام ميدهند. دعوت كرده و سلام هر روز ما به ديگران به معناي آرزوي سلامتي داشتن براي يكديگر است كه بيانگر حلقه ارتباط با خداوند، آرامش و راحتی ‌در وجود انسان و اتصال انسان به دیگران است .
دكتر مقدم نيا با بيان اينكه دین اسلام با نگاه واقع گرایانه به انسان، به مفاهیم گسترده سلامتی، بیماری و درمان انسان توجه کامل داشته است، گفت : می توان امید داشت، برگزاري اين همايش ها بتواند قدم موثري در تدوین و برنامه‌ریزی آموزه‏های دینی در زمینه سبك زندگي بردارد و گره گشائي برای حل معضلات و آسيب هاي اجتماعي انساني باشد .
دكتر محسن ميرابي استاد سابق دانشگاههاي آمريكا ، با سابقه 47 ساله مشاوره و روانپزشكي سخنران بعدي اين جلسه بود كه با ابراز خوشوقتي از اينكه در جمع دانشگاهيان و در ميان دانشجويان و جوانان خوب و مستعد ايران زمين حضور دارد ، عوامل محيطي و اجتماعي را كه موجب بروز بيماري «افسردگي » بعنوان بيماري نامرئي مي شود و سلامت افراد جامعه ا را مورد تهديد قرار مي دهد ، پرداخت . دكتر ميرابي با تاكيد بر حقايقي كه در مورد بيماري افسردگي وجود دارد گفت : افسردگي مانند بيماري سرما خوردگي مي تواند گريبانگير همه افراد پير ، جوان ، زن ، مرد ، زشت ، زيبا ، فقير و غني شود و به اين ترتيب اساس سلامت جامعه را متزلزل سازد . وي با توجه به زمانبر بودن طول درمان اين بيماري توصيه نمود كه افراد با خود مراقبتي و مراجعه به پزشكان و مشاوران در حفظ سلامتي خود بكوشند . دكتر ميرابي استرس ، اضطراب و افسردگي را از عوامل قطعي ساير بيماريهاي قلبي عروقي - رواني - پوستي ،سرطان ، فشار خون بالا و اعتياد برشمارد و گفت : بزرگترين سرمايه انسانها ، سلامت روح و جسم است و هر گونه سرمايه گذاري براي ارتقاء اين مطاع با ارزش قيمت ندارد و بايد در جهت ايجاد يك جامعه سالم و داشتن افراد سالم برنامه ريزي و هزينه كرد .
گفتني است در پايان اين مراسم از حضور دكتر محسن ميرابي روانپزشك از سوي رئيس و مسئولان ارشد دانشگاه و توسط دكتر افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ، ٰٰدكتر مقدم نيا رئيس مركز « تحقيقات سبك زندگي » دکتر خلیل علی محمد زاده معاونت دانشجویی و دکتر مریم اسلامی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی با اهداء لوح سپاس و هداياي ويژه تقدير و تشكر شد .
شايان ذكر است : همایش سبک زندگی به همت دكتر مقدم نيا موسس ورئيس مركز « تحقيقات سبك زندگي » دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور دكتر افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري ٰٰدکتر خلیل علی محمد زاده معاونت دانشجویی فرهنگی و با همكاري و هماهنگي اجرائي دکتر مریم اسلامی معاون پژوهشی دانشکده پیراپزشکی و استاد مدعو دکتر محسن میرابی استاد دانشگاههاي كشور آمریکا ، روز سه شنبه 19 آبانماه سال جاری در سالن شهید احمد رضا احدی برگزار شد .

به همت دكتر مقدم نيا صورت گرفت : برگزاري همایش سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ