معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به تغییرات عمده ای که در سبک زندگی عموم مردم و بالاخص جوانان در اثر ورود تکنولوژی های جدید ارتباطی ایجاد شده است گفت: از معایب پدیده های نوین ایجاد بی تحرکی یا کم تحرکی در انسان است که می تواند زمینه ساز بروز بیماری های مختلف در میان افراد یک جامعه شود.
هدف ازاصلاح سبک زندگی و ایجاد عادات صحیح این است که انسانهای سالمی داشته باشیم که چرخ های اقتصادی جامعه را بچرخانند، نه بیماران و افراد ناتوانی که به وسیله ی آن ها چرخ های اقتصاد بیمارستان بچرخد!
      در همایش سبک زندگی عنوان شد :
دکتر علی محمد زاده : افزایش کیفیت زندگی انسان ها ، هدف اصلی بیمارستان های ارتقاء دهنده سلامت است

دکتر خلیل علی محمد زاده معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با سخنرانی در همایش یکروزه سبک زندگی بیان داشت : پرداختن به موضوع "سبک زندگی " بویژه در عصری که در آن زندگی می کنیم امری بسیار لازم و ضروری است ، زیرا این سبک و شیوه زندگی است که در همه لحظات زندگی هم در متن و هم در حاشیه های آن جریان دارد و همه ابعاد زندگی را تحت تاثیر قرار می دهد و شاخص های آن می تواند بستر ساز الگویی برای زندگی ایرانی - اسلامی باشد .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به تغییرات عمده ای که در سبک زندگی عموم مردم و بالاخص جوانان در اثر ورود تکنولوژی های جدید ارتباطی ایجاد شده است گفت: استفاده افراطی برخی جوانان از اینترنت و تلفن همراه باعث نوعی انزوا طلبی و اخلال در روابط اجتماعی آنان شده است. وی افزود : استفاده از "وایبر "، " واتس آپ" و " لاین" و ... به خودی خود بد نیست، اما وقتی در استفاده از این ها زیاده روی می شود و خوب و بدها گاهی بلاتشخیص می ماند، آسیب های جبران ناپذیری به جا می گذراند. ارتباطاتی که جوانان ما را از دنیای واقعی جدا کرده و با دنیای مجازی پیوند می دهد، پیوندی که در آن نه زمان معنا دارد و نه مکان، نه شب می شناسد و نه روز، نه کلاس درس می شناسد و نه کانون گرم خانواده، و این همان جائی است که مطالعات در باره تغییرات سبک زندگی را در حیطه فرهنگی اجتناب ناپذیر می سازد .
دکتر علی محمد زاده در ادامه سخنان خود و در باره اهمیت و مزیت تشکیل چنین همایش ها و نشست های علمی – فرهنگی گفت: از رهگذر چنین جلساتی است که می توان انگیزه تغییر را در خود و دیگران ایجاد کنیم و با تفکر و تجدید نظر در عادات نادرست کاری کنیم، تا هر آنچه را که موجب می شود؛ عمر و جوانی و فرصت های طلائی و مطلوب زندگی را برای مطالعه، ورزش، تفریحات سالم، گردهمائی و معاشرت های سازنده در محیط پیرامونی از دست بدهیم، دوباره بازسازی کنیم و به این بیاندیشیم که این چگونه استفاده ای از تکنولوژی نوین است، که حتی ما در میان جمع، به تنهایی سوق داده است
وی با تاکید بر اینکه موفقیت در این امور به مدیریت سبک زندگی وابسته است، گفت: امروزه محور توسعه و پیشرفت جوامع، انسان سالم، دانا و توانا است بنابراین برای تغییر در سبک زندگی باید بتوانیم عادات خوب را جایگزین عادات غلط کنیم .
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه سپس به استراتژی سازمان بهداشت جهانی در باره توسعه شبکه بیمارستان‌های ارتقاء دهنده سلامت اشاره کرد و گفت : در بيمارستان هاي ارتقاء دهنده سلامت (HPH)، مفهوم پيشگيري و ارتقاي سلامت درتعامل مناسب کادر درمانی و بیماران در ارتباط با جامعه نهادینه می شود .
وی تصریح کرد: در بیمارستان های ارتقاء دهنده سلامت تنها به تشخیص و درمان بیماریها نمی پردازند بلکه باید با خلاقیت هایی که بکار می گیرند ظرفیت های پیشگیری را در افراد مداومت دهند و بر این اساس بیمارستان ها هم باید سبک کارشان را مطابق با نیاز های جامعه تغییر دهند زیرا هدف اصلی افزایش کیفیت زندگی انسانهاست و هنر این است که با تغییر در شیوه آموزش و تقویت خودکار آمدی و خود مراقبتی، افراد را از بستری شدن در بیمارستان ها نجات دهیم.
دکتر علی محمد زاده در پایان سخنان خود نتیجه گیری کرد: از آنجائی که یکی از معایب پدیده های نوین ایجاد بی تحرکی یا کم تحرکی در انسان است که می تواند زمینه ساز بروز بیماری های مختلف در میان افراد یک جامعه شود. هدف ازاصلاح سبک زندگی و ایجاد عادات صحیح این است که انسانهای سالمی داشته باشیم که چرخ های اقتصادی جامعه را بچرخانند، نه بیماران و افراد ناتوانی که بر اساس خیال برخی، به وسیله ی آن ها چرخ های اقتصاد بیمارستان بچرخد!

در همایش سبک زندگی عنوان شد :