دكتر سيد محمود طباطبايي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران روز جمعه 22 آبانماه سال جاري به همراهي مهندس شهسواري معاون عمران دانشگاه و آقاي دكتر علي محمدزاده معاون دانشجويي دانشگاه از بخش هاي مختلف و پروژه هاي عمراني بيمارستان بوعلي بازديد كردند .
      بازديد رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از بيمارستان بوعلي

دکترآرش جنابيان رئيس بیمارستان بوعلی ضمن اعلام این خبر گفت : در جريان اين بازديد دكتر طباطبائي رئيس واحد پزشكي تهران در معيت هيات همراه از نزديك در جريان روند پيشرفت امور عمراني بيمارستان ، بازسازي بخش جراحي مردان، بخش راديولوژي، بخش آندوسكوپي، آمفي تأتر بيمارستان و كلاسهاي درس و بهسازي تاسيسات بيمارستان و فضاهاي موجود بيمارستان بوعلي قرار گرفتند. رئيس بیمارستان بوعلی افزود : در طي اين بازديد راجع به پروژه هاي عمراني در دست اقدام و آتي بيمارستان نيز با حضور مسئولان ارشد بيمارستان بحث و گفتگو شد . دكتر جنابيان رئيس بيمارستان بوعلي در پايان اين بازديد ضمن تقدير و تشكر از حمايت ها و نظارت مستمررياست دانشگاه و معاونين ايشان ، اهم برنامه ها و جزئيات و نيازهاي بيمارستان را براي مسئولان ارشد دانشگاه تشريح كرد. گفتني است : دكتر طباطبائي رياست دانشگاه در جمع معاونين و اعضاي هيات رئيسه بيمارستان ، ضمن ابراز رضايت كامل از پيشرفت امور، رهنمودهاي لازم را خاطر نشان ساخته و قول مساعدت هاي لازم را براي هر چه بهتر كردن فضاي بيمارستان و محيط كار همكاران به مسئوولان بيمارستان دادند.

بازديد رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از بيمارستان بوعلي نسخه قابل چاپ