میثم اخلاق دوست دانشجوي پزشكي و دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از برگزاری دوره 2روزه"مطالعات موردی در حادثه و مدیریت اضطراری" Case Studies in Disaster Response and Emergency Management برای اولین بار در اين واحد دانشگاهي خبر داد.
      براي اولين بار و توسط کانون دانشجوئي جمعیت هلال احمر صورت پذيرفت :
برگزاري دوره« مطالعات موردی در حادثه و مدیریت اضطراری » در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر و مدرس این دوره آموزشي در باره هدف و اهميت برگزاري اين كارگاه آموزشي گفت : افزايش آگاهي و آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان با نحوه مديريت و چگونگي مقابله با حوادث ناشي حوادث و بلاياي طبيعي كمك موثري در موقع بروز شرايط اضطراري است . وي افزود : این دوره برای دانشجویان عضو کانون و اعضای تیم بین المللی بهداشت و درمان اضطراری (BHCU) کانون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران بصورت رایگان برگزار شد. دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمردر باره محتواي آموزشي اين دوره گفت : بررسی چندین مطالعات موردی در خصوص سوانح و حوادث، نحوه بررسی و شناسایی موقعیت - مورد، ارزیابی های ضروری، نحوه درمان و مدیریت و رویکرد بیمار و مصدوم، اقدامات مرتبط و مدیریت اضطراری، و نحوه گزارش نویسی و ارائه آن بصورت مقاله از اصول تدریسی در این دوره 12 ساعته بوده است. گفتني است : این دوره با همکاری جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات برگزار در روزهاي در پنجشنبه 30 مهرماه و سه شنبه 5 آبان در ساختمان جرجانی دانشگاه با حضور 16 نفر برگزار شد. و در پایان دوره، گواهی پایان دوره به شركت كنندگان اعطا گردید.

براي اولين بار و توسط کانون دانشجوئي جمعیت هلال احمر صورت پذيرفت :