دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي با حضور در جمع گسترده دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاه در« سمينار علمي آموزشي ايدز » به نقش موثرو فعاليت علمي دانشجويان در قالب تشكل هاي دانشجوئي و در تمام زمينه ها وشئونات دانشگاهي اشاره كرد .
وي با بيان اينكه انجمن هاي علمي دانشجوئي در دانشگاه ها به عنوان هسته هاي تخصصي هستند كه نقش تعيين كننده اي در پيشبرد اهداف علمي و توسعه دانش در دانشگاهها دارند گفت :
خلاقيت و نوآوري در اين انجمن ها حرف اول را مي زند و رشد كمي و كيفي آنها مي تواند كمك موثري به فضاي با نشاط و پويائي علمي در محيط دانشگاه باشد .
      در سمینار علمی ایدز عنوان شد :
دكتر طباطبائي : خلاقيت و نوآوري دانشجويان در عرصه هاي علمي ، اجتماعي كمك موثري به نشاط و پويائي علمي در محيط دانشگاه است .

دكتر طباطبائي : با ابراز خشنودي از استقبال بي نظير دانشجويان از برگزاري اين نشست علمي آموزشي گفت : دانشگاه بايد همين گونه پرانرژي ، شاد و فعال باشد . دانشگاه مال دانشجوست و اگر ما در كنارتان هستيم براي اين است كه تجربيات خود را در اختيارتان قرار دهيم تا شما بتوانيد حداكثر بهره را از اندوخته هاي علمي و تجربي ما و ساير اساتيد در جهت ساختن ايراني آباد و پيشرو ببريد . دكتر طباطبائي با تقدير از برگزاركنندگان كميته تحقيقات دانشجوئي تصريح كرد :
حضور پرشور و فعالانه دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي در عرصه هاي علمي ، اجتماعي و فعاليت هاي تحقيقاتي كشور بيانگراين است كه دانشگاه آزاد اسلامي در جاي جاي ميهن اسلامي حضوري چشمگيرو حرفي براي گفتن دارد.
وي افزود : براي ما كه جزء حافظين حفظ و تامين و ارتقاء سلامت جامعه هستيم افتخاري بالاتر از اين نيست كه دانشجويان خوب و تلاشگر ما با پشتوانه علمي و حضورموثر در مراكز تحقيقاتي ، ازمايشگاهها و عرصه هاي باليني شاهد توليدات علمي و دستاوردهاي پژوهشي باشيم .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي سپس با مروري بر سوابق علمي ،پژوهشي و درماني دكتر مينو محرز وي را پزشكي توانمند و شمعي نوراني در محافل علمي كشور ناميد و از دانشجويان خواست در زمينه عشق به كار و انگيزه خدمت وي را الگو و سرمشق خود قرار دهند .
در ادامه اين جلسه دكتر مينو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ايران با ارائه آمار و گزارشات مستندي به افزايش و رشد صعودي اين بيماري در ايران اشاره نمود و گفت :جمعیت جوان ما زیاد است و روابط جنسی پرخطر در این گروه بالاست. این در حالی است که نه از طریق رسانه ملی و نه حتی آموزش و پرورش، هشدار مستمری به نوجوانان و جوانان‌م داده نمي شود . [جوانان درباره این بیماری مهلك اطلاعات زيادي ندارندو به همین دلیل واهمه‌های بی‌دلیل و بی‌باکی‌هایی از سر ناآگاهی دارند .
دكتر محرز با انتقاد از عملكرد و خط قرمز هاي آموزش و پرورش و صدا و سيما بعنوان يك رسانه ملي و فراگير گفت : در شرايطي دو نهاد آموزش و پرورش و رسانه ملی درباره اطلاع‌رسانی این موضوع امتناع می‌کنند، که از سوی مراجع تقلید در این مورد منعی وجود ندارد و شايد به همين دليل و عدم اگاهي بخشي رسانه هاست كه در کشورهای توسعه‌یافته شاهد کاهش آمار ایدز هستيم ولي در کشورهایی همچون كشور خودمان شاهد افزایش آمار آن هستیم .
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت : اگرچه این بیماری بسيار مشكل ساز است ولي با پيشرفت هاي علمي كه بر روي اين بيماري انجام شده است ، داروهایی برای کنترل و بازدارندگی آن وجود دارد و یک مبتلا به ویروس HIV می‌تواند از عمر طبیعی برخوردار باشد، حتی ازدواج کند و با روش‌های درمانی صاحب فرزند سالم شود وي تصريح نمود : ميتلا به ايدز ترس ندارد و هرگز ایدز با دست دادن، روبوسی کردن و خوش و بش کردن منتقل نمی‌شود.
دکتر خلیل علی محمدزاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران در این سمینارآموزشی، ایدز را یک معظل بهداشتي، فرهنگي و اجتماعي خواند و گفت: بهترین راه مبارزه با عفونت اچ. آی. وی و ایدز، رعايت شئونات اخلاقي، مذهبي، اهميت به ازدواج، پايبندي و وفاداري به خانواده و اتخاذ رفتارهای بهداشتی و سالم است.
گفتني است سمینارآموزشی ایدز با تلاش علمي و اجرائي كميته تحقيقات دانشجوئي دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با حضور دکتر سید محمود طباطبایی رئيس دانشگاه ، دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری ، دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ايران و جمعي از مسئولان ارشد اين واحد دانشگاهي و با هدف بحث و بررسي پيرامون ارتقاء سطح علمي و اگاهي بخشي به دانشجويان ، كادر درماني و پرسنل بيمارستانها و كاركنان واحد پزشكي تهران در سالن شهید احمد رضا احدی برگزار شد
و جمعي از هنرمندان محبوب صدا و سيما در جايگاه سفیران انجمن ایدز ایران با آويختن شال قرمز بعنوان نماد و سمبل جنبش روبان سرخ در حمايت از بيماران مبتلا به ويروس اچي آي وي در اين مراسم حضور يافتند .
در اين مراسم همچنين دکتر عاطفه میر سیدی مجری برنامه روی خط سلامت اجراي اين سمينار آموزشي و نيز گفتگو با هنرمندان بهنوش بختیاري ، پرستو صالحی و اردلان شجاع کاوه را به عهده داشت .
شايان ذكر است : اين سمينار با حمايت دكتر افتخار اردبيلي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه با استقبال گسترده و پرشور جوانان دانشجو روبرو شد .

در سمینار علمی ایدز عنوان شد :