مدرک پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دارای اعتبار جهانی است

در مراسم جشنی که به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید برای دانشجویان جدید الورود واحد پزشکی تهران روز شنبه 14 مهر ماه در سالن اجتماعات برگزار گردید دکتر احمد فیروزان ریاست واحد پزشکی در جمع کلیه دانشجویان و خانواده های آنان در پاسخ به این سوال که آیا مدرک پزشکی این دانشگاه در مجامع علمی و دانشگاههای خارج از کشور معتبر است گفت : مدرک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاههای آزاد اسلامی ودولتی برای کشورهای خارجی به یک اندازه دارای اعتبار می باشد ودر کتاب راهنمای جهانی مدارس پزشکی وابسته به سازمان جهانی پزشکی (WHO) نام دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تهران با مشخصات مربوطه بعنوان دانشگاه معتبر جهانی وجود دارد .و دانش آموختگان رشته پزشکی در ارتباط با تایید و ارائه مدارک خود به دانشگاه های خارج از کشور هیچ مشکلی ندارند .در این مراسم دکترفرشته شاه محمدی معاون آموزشی ، دکتر میر مسعودفاطمی معاون فرهنگی دکترفرزاد شایقی معاون دانشجوئی ،دکترفرهاد ادهمی رئیس دانشکده پزشکی و دکتر عبدالحمید نجفی معاون مالی – اداری با معرفی حوزه عملکرد خود به راهنمایی و توجیه دانشجویان پرداختند . جلسه با پرسش وپاسخ از طرف دانشجویان راجع به قوانین و مقررات آموزشی وپیرامون مشکلات در مورد مسایل رفاهی و خوابگاه به پایان رسید . گفتنی است در سال جاری بیش از 85 در صد از پذیرفته شدگان رشته پزشکی دختر میباشند.

مدرک پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دارای اعتبار جهانی است نسخه قابل چاپ