دكتر طباطبائي: دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران براي حركت به سوي تاسيس رشته هاي جديد و گسترش تحصيلات تكميلي، از ظرفيت بالائي برخوردار است.

رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران از تشکیل اولین جلسه رسمی بررسی راهکارهای اجرائی به منظور راه اندازي رشته هاي تحصيلات تكميلي در عرصه توانبخشي، باحضور رئیس این دانشگاه خبر داد.
دکتر سید حسن مقدم نیا ضمن اعلام مطلب فوق گفت: در این جلسه که چهارشنبه 27 آبان ماه تشکیل شد، علاوه بر دکتر سید محمود طباطبائی، تنی چند از مسولان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران و صاحب نظران عرصه توان بخشی دانشگاه های علوم پزشكي حضور داشتند.
دکتر مقدم نیا در ادامه اظهار کرد: در این جلسه دکتر طباطبائی و دکتر صفوی نائینی ضرورت ها و سیاستهای اجرائی دانشگاه در رابطه با راه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی را بیان و مباحثی را در خصوص اهمیت و مسائل عمده ای در زمینه چگونگی حفظ و تامین و ارتقاء بهداشت و سلامت جامعه و ضرورت پاسخگوئی به نیازهای دانشجویان برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی یادآوری نمودند.
وی افزود: در این جلسه دکتر صفوی نائینی با مهم برشمردن ایجاد زیرساختهای لازم برای توسعه تحصیلات تکمیلی رشته های گروه آموزشی توانبخشی، از صاحبنظران عرصه توانبخشی حاضر در این جلسه خواست تا راهنمایی ها و پیشنهادهای علمی و عملی را در این زمینه به این دانشگاه اعلام نمایند تا فرایند ایجاد و توسعه تحصیلات تکمیلی به نحو مطلوبی روی دهد.
به گفته دکتر مقدم نیا، در این جلسه مقرر شد که صاحبنظران و اساتید عرصه توانبخشی از بیمارستان فرهیختگان و پلی کلینیک تخصصی قدس بازدید نمایند، تا ضمن آگاهی از وضعیت تجهیزات موجود و قابلیتهای آن، امکان سنجی لازم برای آغاز فرآیند آموزشی- درمانی در این مراکز به عمل آید.
شایان ذکر است این جلسه با حضور دكتر كنزي استاد پیشکسوت و مسئول هماهنگ كننده رشته هاي توانبخشي، دكتر جغتايي مشاور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و استاد توانبخشی، دکتر اکبری عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، خانم دكتر مهربان مديرگروه كار درماني دانشگاه علوم پزشكي ايران، خانم دكتر صادقي جم از دانشگاه علوم پزشكي ايران و دکتر میرسعیدی معاون آموزشی دانشکده پیراپزشکی، تشکیل شد.

در نشست مشترك مسئولین دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي تهران و تعدادی از صاحبنظران عرصه توانبخشی، مطرح شد: نسخه قابل چاپ