به همت معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی وبا هکاری مرکز تحقیقات سرطان پستان و موسسه پیشگیری از سرطان پستان ، روز یکشنبه اول آذرماه سال حاری راس ساعت 13 سمینار علمی – آموزشی «پیشگیری از سرطان پستان » در سالن شهید احمدرضا احدی این واحد دانشگاهی برگزار میگردد .

پروفسور اکبری رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از متخصصان برجسته در این سمینار علمی که در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگزار می گردد به ایراد سخنرانی در باره آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی می پردازند . گفتنی است : در حاشیه این سمینار کمپین روبان صورتی با هدف بالا بردن سطح آگاهی از این بیماری، به ویژه دانشجویان دختر در زمینه روش های پیشگیرانه سرطان پستان و تشخیص زودهنگام برگزار می گردد .

برگزاری سمینارپیشگیری از سرطان پستان در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ