رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد گفت:
«باتوجه به برگزاری اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز، واحدهای این دانشگاه که در مناطق یک، دو و سه تهران قرار دارند فردا تعطیل است.»
      واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق یک، دو و سه تهران فردا تعطیل است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به نقل از مهر ،مجتبی علوی فاضل، رئیس مرکز هماهنگی امور استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی تابع ابلاغیه‌های مراجع رسمی کشور است و باتوجه به برگزاری اجلاس سران مجمع کشورهای صادر کننده گاز واحدهای این دانشگاه و مدارس سما که در مناطق یک، دو و سه تهران قرار دارند فردا، ۲ آذرماه تعطیل است.» علوی فاضل خاطرنشان کرد: «طبق اعلام مراجع رسمی کشور به دلیل برگزاری این اجلاس محدودیت‌های ترافیکی اعمال می‌شود که براین اساس واحدها و مدارس سما این دانشگاه در این مناطق یک، دو و سه تهران فردا تعطیل خواهند بود.» طبق اعلام پلیس راهور تهران تمامی مدارس و دانشگاه‌های مناطق یک، دو و سه تهران فردا تعطیل است. همچنین مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد، براساس اعلام رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران، کلیه واحدها و مراکز آموزشی و ادارات وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واقع در مناطق 1و2و3 شهرداری تهران فردا مورخ 94/9/2 تعطیل می باشند. بدیهی است سایر واحدها و مراکز آموزشی، دانشکده ها و نیز ادارت وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی مشغول فعالیت خواهند بود.

واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مناطق یک، دو و سه تهران فردا تعطیل است نسخه قابل چاپ