دكتر سيد عباس صفوي نائيني معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با حضور در نشست مشترک اعضاء هیات ریئسه دانشگاه وگروه ارزشيابي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در جلسه اعتبار بخشي رشته مامائي دانشكده پرستاري و مامائي ، تاريخچه تاسيس ، وضعيت موجود ، چشم انداز و سياست هاي اجرائي اين واحد دانشگاهي را در سالهاي نزديك پيش رو ترسيم نمود.

دكتر سيد عباس صفوي نائيني با اشاره به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در نظام آموزش عالی و سهم عمده این دانشگاه در تربیت منابع انسانی کارآمد و ارتقاء سطح کمی و کیفی بهداشت و سلامت جامعه گفت : امروز وقت آن رسیده است که همزمان با دهه چهارم تاسيس دانشگاه آزاد اسلامي و اثبات توانمندی و ظرفیت علمی بالای اساتید تلاشگر و دانشجویان مستعد این دانشگاه و افزايش كيفيت در رشته ها و مقاطع تحصیلی Under graduate وارد عرصه های تحصیلات تکمیلی post graduate در رشته های علوم پزشكي شویم .
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دروضعيت موجود سهم اندكي در رشته های graduate post علوم پزشكي دارد گفت : این مجموعه عظیم دانشگاهی كه در حال حاضر عهده دار حدود 40 درصد آموزش عالی کشور در حوزه‌های مختلف علوم پزشكي است هيچ سهمي در جذب دانشجويان پزشكي در مقاطع رزيدنتي و تحصيلات تكميلي در مقاطع PH.D و فلو شيپ ندارد . در حاليكه اين اقدام صرفنظر از گسترش و ارتقاء سطح كيفي آموزش در مقاطع تحصيلي Under graduate موجب اشتياق وايجاد اميد و انگيزه بيشتر در دانشجويان و اساتيد مي شود .
دکتر صفوی سپس با اشاره به اقدامات گسترده و تغییرات عمده ای که در طول یک سال و نیم اخیر در ساختار آموزشی این واحد دانشگاهی تحت مديريت عالمانه و تلاشهاي خالصانه دكتر سيد محمود طباطبائي چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي و حمايت هاي بي دريغ رياست عاليه دانشگاه و پيگيريهاي مداوم معاونت علوم پزشكي ایجاد شده است گفت :
واحد علوم پزشكي تهران با 30 سال قدمت يكي از با سابقه ترين واحد هاي دانشگاه آزاد اسلامي است که در آن بطور مستقل و صرفاٌ رشته های علوم پزشکی تدریس می شود و از این لحاظ با دیگر واحد های دانشگاه آزاد اسلامی متفاوت است و از قوانین و دستور العمل های وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی تبعیت می کند ، با این وجود رشدو توسعه حوزه علوم پزشکی در طي سالهاي گذشته به اندازه رشته های فنی و مهندسی نبوده است و نیاز به تحولات بنیادین و تغییرات عمده در بدنه و ساختار آن طي سالهاي اخير كاملاٌ مورد توجه هیات امناء ، رياست عاليه دانشگاه و دست اندرکاران ارشد حوزه معاونت علوم پزشکی قرار گرفته است .
معاون آموزشی دانشگاه سپس به اصلاح هرم هیات علمی با جذب و استخدام 35 عضو جدید ، ارتقاء اساتید حائز شرایط ، تقویت گروه های آموزشی بعنوان موتور محرکه دانشگاه ، اصلاح سیستم انتخابات مدیران گروه های آموزشی ، واگذاری بیمارستان 320 تختخوابی فرهیختگان و بازسازی کامل سایر بیمارستانهای تابعه این واحد دانشگاهی و همچنين بررسي شرايط و عقد قرار داد با سایر مراکز درمانی – آموزشی معتبر را تنها بخشی از فعالیت های بیشمار این دانشگاه در جهت بستر سازی و ایجاد شرایط و تمهیدات لازم برای گسترش رشته های جدید علوم پزشکی برشمرد .
دکتر صفوی تاکید نمود : هدف واحد پزشکی تهران با حمایت کامل و تلاش دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه و در مقام شخصیت برجسته و معتبرعرصه پزشکی کشور در راستای ورود به مقاطع تحصیلات تکمیلی با کیفیت بالا است . دكتر صفوي معاون آموزشي واحد علوم پزشكي تهران با تقدير از تجربيات و نظرات كارشناسانه تيم ارزشيابي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي تصريح نمود : با روي كار آمدن تيم جديد مديريت در دانشگاه آزاد اسلامي اين اراده و عزم جدي و خلل ناپذير حاكم شده است كه كيفي سازي مسايل آموزشي و پژوهشي را جايگزين كميت گرايي نماييم . و اين مهم بدون در نظر گرفتن سياست هاي اجرائي وزارتخانه و همكاري تيم ارزشيابي امكانپذير نمي باشد
معاون آموزشي واحد پزشكي تهران در ادامه سخنان خود به سه نكته كليدي اشاره نمود و گفت : استفاده از نظرات و تجربيات ارزشمند تيم ارزشيابي براي ما يك غنيمت و فرصت مطلوب است ، بنابراين نواقص و مشكلات ما را با توجه به استانداردها و شاخص ها ي وزارت بهداشت و بدون هيچگونه تامل و اغماض گوشزد كنيد .
دوم اينكه با توجه به ميزان شهريه دانشجويان رشته پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي كه بدون اغراق يك سوم شهريه دانشجويان دانشگاه هاي دولتي غیر انتفاعی است شايسته است كه براي رفع محدوديت ها و مشكلات آموزشي فرصت و زمان مناسب در اختيار مسئولان دانشگاه قرار گيرد .
دكتر صفوي استاد تمام و متخصص گوش و حلق و بيني با سالها تجربه اجرائي مفيد در مقام معاون آموزشي اسبق دانشگاه شهيد بهشتي تصريح نمود : بسياري از مشكلات آموزشي دانشگاه هاي علوم پزشكي دولتي و دانشگاه آزاد اسلامي مثل مسائل مربوط به دانشجويان رشته مامائي براي گرفتن 80 زايمان جهت تكميل آمار ريشه مشترك دارد ، بنابراين لازم است كه علاوه بر نقاط ضعف به برخي نقاط قوت از جمله يكسان بودن سطح علمي اساتيد عضو هيات علمي و نيز دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي دانشگاه آزاد و دولتي نيز توجه نمود .
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامی در خاتمه سخنان ابراز اميدواري نمود : از آنجائيكه دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل خوبی برای گسترش حیطه‌های میان‌رشته‌ای دارد و ماموریت نظام آموزش علوم پزشکی نيز تربیت نیروی انسانی ، توانمند و کارآمد، پاسخگویی به نیازهای سلامت افراد جامعه، و کارآفرینی در علوم پزشکی است. انتظار داريم از حمايت و همكاري مسئولان ارشد و دلسوز وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشكي بهره مند شويم .
گفتنی است این نشست با هدف بررسی امكانات آموزشي و پژ‍وهشي و درماني رشته مامائي با حضور دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، دكتر سيد عباس صفوي نائيني معاون آموزشي ، دكتر طاهره نصر آبادي رئيس دانشكده پرستاري و مامائي ، دکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجوئی و فرهنگی و اعضاء گروه ارزشيابي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي دكتر نجمه تهرانيان ، دكتر فاطمه ناهيدي ، دكتر زيبا تقي زاده و نسرين مساح بازرسان هيات ارزشيابي وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي روز شنبه سي ام آبانماه سال جاري در سالن کنفرانس این دانشکده برگزار شد .

دكتر صفوي : دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی شايسته ورود به مقاطع تحصلی بالاتر و جذب دانشجو PH.D و فلو شيپ است نسخه قابل چاپ