دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراهي دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاه و در معيت دکترسيد محمود طباطبایی رئیس واحد پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران ، دكتر سيد عباس صفوي نائيني معاون آموزشي ، مهندس مسعود شهسواري معاون عمران و جمعی ازمعاونان و مسئولان ارشد اين واحد دانشگاهي از پروژه‌های عمرانی و آموزشي واحد علوم پزشکی تهران بازديد كرد .در جريان بازديد از کلاس‌ها، آزمایشگاه‌ها و کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی، پروژه های نوسازی سالن علوم تشریحی، آناتومی، بافت شناسی، جنین شناسی و مولاژ رسماٍافتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت .

......

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور در دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تهران، شماری از پروژه‌های عمرانی و آموزشي این واحد را افتتاح کرد نسخه قابل چاپ