دكتر طباطبائي رئيس دانشگاه با حضور در مراسم گراميداشت روز دانشجو با اشاره به نقش محوري دانشجو در دانشگاه ، بر وحدت و همدلي آنان و مشاركت كامل در پيشبرد امورجاري دانشگاه و رسانيدن جايگاه آن به اوج تعالي وقله موفقيت و دستاوردهاي علمي پژ‍وهشي تاكيد نمود .
دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نيز با حضور گسترده خود در اين مراسم و در نشستي صميمانه با هيات رئيسه دانشگاه به بحث و بررسي پيرامون مسايل مختلف آموزشي ، پژوهشي ، دانشجوئي و فرهنگي پرداختند و انتظارات و مطالبات خود را در قالب پرسش و پاسخ دانشجوئي با دكتر سيد محمود طباطبائي رياست دانشگاه و ساير معاونين مطرح نمودند .
      به مناسبت روز دانشجو و در جلسه پرسش و پاسخ دانشجوئي مطرح شد :
دكتر طباطبائي : يك ريال از شهريه دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي را صرف هزينه هاي عمراني دانشگاه نكرده ايم / براي ارتقاء كيفي آموزش پزشكي از حمايت كامل بنيانگذاران ، رياست دانشگاه و هيات امناء برخورداريم

در مراسم گراميداشت روز دانشجو كه با حضور هيات رئيسه دانشگاه ، اساتيد و جمع كثيري از دانشجويان در سالن اجتماعات شهيد احدي برگزار شد ، ابتدا نمايندگان كانون ها و تشكل هاي دانشجوئي قرآن و عترت ، كانون خيريه مهرجان ، كميته تحقيقات دانشجوئي ، كانون مهدويت سنا ، تشكل دانشجوئي آرمان دانشجو ، كانون ادب و هنر ، جمعيت هلال احمر ، تشكل لبخند و بسيج دانشجوئي ثامن الحجج با ارائه گزارشي از عملكرد اهداف و برنامه هاي خود را تشريح و سپس به بيان خواسته ها و انتظارات خود از مسئولان دانشگاه پرداختند .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي در ابتداي سخنراني خود با روايت حديثي از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم درباره اهميت و ضرورت كسب علم و دانش گفت : حديث «اطلبوا العلم من المهد الی اللحد؛ به اين مفهوم دلالت دارد كه در همه عمر، از گهواره تا گور، در جستجو و طلب علم باشید.» و بر اين اساس همه ما دانشجو هستيم ، ما خود رابخاطر فاصله سني از شما جدا نمي دانيم . وي تصريح نمود :
دانشگاه يعني دانشجو ، دانشگاه بدون حضور دانشجو بي معناست . وي افزود : همه روزهاي سال ، روز دانشجوست ، و ناميدن يك روز خاص فقط بيان كننده شاٌن و مقام دانشجو در محيط دانشگاه و تاثير گذاري دانشجو در تمام تحولات اجتماعي است .
دكتر طباطبائي سپس در پاسخ به سوال شهريه ما را چكار مي كنيد ؟ كه از سوي نماينده تشكل آرمان دانشجو مطرح شد ، با آرامش و صداقت در خور تحسين به ارائه گزارش كاملي از وضعيت در آمد و هزينه دانشگاه پرداخت و گفت : قيمت تمام شده بسته آموزشي رشته پزشكي در تمام دنيا بسيار بالاتر از ساير رشته هاي فني و مهندسي است .
رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي با بيان اينكه واحد علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي به علت هزينه هاي بيمارستاني و تعرفه هاي دولتي مراكز درماني تابعه خود يكي از بدهكارترين واحد هاي اين مجموعه دانشگاهي است .
تصريح نمود: سه بيمارستان اميراالمومنين ، بوعلي و جواهري و درمانگاه تخصصي قدس كه وجودشان براي ارتقاء كيفيت آموزش پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي يك ضرورت است ، قادر به تامين 50 درصد از هزينه هاي درماني خود مي باشند و به همين دليل واحد پزشكي تهران در تمام سال هاي گذشته تا كنون با كسر بودجه روبرو است .
استاد رشته مغز و اعصاب و چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي سپس به محاسبات كارشناسانه اي كه توسط جمعي از خبرگان و متخصصان با در نظر گرفتن 54 شاخص و پارامتر علمي انجام شده است گفت : بر اساس اين گزارشات آماري واحد پزشكي تهران جزء مقروض ترين واحد هاي دانشگاهي است كه فقط با سوبسيد و حمايت مالي هيات امناء و تحت نظارت مستقيم رياست عاليه دانشگاه اداره مي شود .
وي تاكيد كرد : ما پاسدار و حافظ حقوق شما دانشجويان عزيز كه نور چشم ما همچنين پدران و مادران و خانواده هاي زحمتكش و فداكار شما در نحوه هزينه شهريه هاي علوم پزشكي هستيم و مطمئن باشيد ما پول شهريه شما را بيرون از اين دانشگاه بيرون نمي بريم و يك ريال از شهريه دانشجويان رشته هاي علوم پزشكي طي دو ساله اخير صرف هزينه هاي عمراني دانشگاه نمي شود . و بدانيد همه بيست ميليارد هزينه اي كه صرف هزينه هاي بازسازي و بهينه سازي فضاهاي آموزشي ، سالن تشريح ، اسكيل لب در دانشگاه و بيمارستانهاي تابعه آن شده است ، در دوره مديريت جديد دانشگاه آزاد اسلامي و با حمايت مالي ستاد مركزي دانشگاه و از محل فروش ساختمانهاي مازاد دانشگاه بوده است .
استاد رشته مغز و اعصاب و چهره ماندگار عرصه علوم پزشكي تصريح نمود : ايمان داشته باشيد كه دانشگاه براي من وساير معاونان و همكارانم را كه هريك از چهره هاي شاخص و برجسته عرصه آكادميك و علمي هستند يك عبادتگاه است مكان مقدسي كه مي توانيم با افتخار به تك تك شما نور چشمان عزيز كه آينده سازان و مديران فرداي جامعه هستيد خدمت كنيم و در اين راه همه اعتبار و اندوخته علمي و تجربه سالهامديريت اجرائي خود را بكار گرفته ايم .
وي با ابراز خوشنودي از توجه ويژه حضرت هاشمي رفسنجاني عضو هيات موسس وهيات امناء دانشگاه آزاد اسلامي ورياست عاليه دانشگاه در حمايت از ارتقاء رشته هاي علوم پزشكي گفت : خوشحالم كه مي توانم اين م‍ژده را به همه شما بدهم كه تا پايان سال جاري كلنگ احداث دانشگاه علوم پزشكي را در 180 هزار متر مربع در زميني به مساحت 6 هكتار درمجاورت بيمارستان فرهيختگان كه اداره آن به اين واحد دانشگاهي تفويض شده است را بدهم كه اين اقدام بي نظير يكي از بزرگترين دستاوردهاي اين مجموعه دانشگاهي بوده است كه البته به ثمر نشستن و بهره گيري از اين اقدام به صبر و شكيبائي و همراهي و همدلي خانواده بزرگ اين دانشگاه اعم از دانشجويان ، اساتيد و كاركنان عزيز نيازمند است .
دكتر طباطبائي در خاتمه سخنان خود تقارن اربعين حسيني و روز دانشجو را به فال نيك گرفت و گفت : از آنجائيكه ريشه اين حركت و نهضت حسيني حق طلبي ، عدالتخواهي و استبداد ستيزي بوده است به ياري خداي متعال و همدلي و همراهي شما دانشجويان و دست در دست يكديگر تلاش مي كنيم تا شان و منزلت اين دانشگاه و تقدس رشته پزشكي را به حد استانداردهاي بين المللي نزديك نمائيم .

به مناسبت روز دانشجو و در جلسه پرسش و پاسخ دانشجوئي مطرح شد :