به همت اعضاي فعال کانون طلوع نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از قرآن دست نویس طرح قلم با حضور حجت الاسلام تاج آبادی مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری ، دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي و فرهنگي و جمع كثيري از دانشجويان ، اساتيد و كاركنان اين واحد دانشگاهي رونمایی شد .

بهناز ثابتی دبیر کانون قرآن و عترت طلوع و دانشجوي سال سوم رشته مامائي ، ضمن اعلام اين خبر گفت : در این طرح حدود 604 نفر از دانشجویان این واحد دانشگاهي درکتابت و نگارش همراه با ترجمه ی كتاب آسماني قرآن مشاركت و همکاری داشته اند . دبیر کانون قرآن و عترت طلوع با بیان اینکه مراحل مقدماتي اجراي اين طرح از دوسال پيش آغاز شده است گفت : برای نوشتن هر صفحه از اين قرآن نفيس ، یک دعای فرج با نیت سلامتی و ظهور امام زمان (عج) با نيٌت خالصانه وآداب وضو توسط دانشجويان داوطلب ، قرائت شده است. وي اظهار نمود: دراین طرح كه با هدف آشنائي هرچه بيشتر دانشجويان با مفاهيم قرآني و اعتلای فرهنگ قرآن در بین دانشجویان انجام شده است با همفكري اعضاء كانون تصميم گرفته شد با اهدای اين قرآن ارزنده به یکی از خیرین نيكوكار ، اقدام موثري در حمایت مالی از بیماران بی بضاعت سرطانی صورت پذيرد زينب احدي قائم مقام اجرائي كانون طلوع نيز با ارائه گزارشي از چگونگي مراحل اجرائي اين طرح گفت : در فروردين سال 94 مرحله عضو گيري و جذب دانشجويان داوطلب براي مشاركت در اين طرح آغاز شد و پس از ثبت نام 604 نفر از دانشجویان این دانشگاه ، آموزش هاي لازم جهت نگارش به همراه ترجمه و معني آن با الگو برداري از نسخه خطي عثمان طاها به شركت كنندگان ارائه شد . وي گفت : تمام اوراق اين قرآن با خودکار مشکی و بر روی کاغذهای گلاسه ابر و باد با قطع A همراه با ترجمه فارسی به رشته تحریر درآمده است . وي افرود : ايده اهداي این قرآن به خیرین نيز با همفكري و مشاركت اعضاي كانون طلوع و به منظور تأمین هزنیه های درمان بیماران سرطانی بوده است . گفتني است : آغازگر مراسم رونمایی از این قرآن قاری خردسال و حافظ کل قرآن کریم خانم حنانه خلفی بوده است . در ادامه مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام تاج آبادی به ایراد سخن پرداخته و با تشکر و قدردانی از عوامل اجرایی این طرح ، اهمیت و توجه به فعالیت های قرآنی را در دانشگاه لازم ضروری دانستند . استاد محمد برمایي عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي از دیگر سخنرانان مراسم رونمایی از قرآن دست نویس طرح قرآنی قلم بود كه باسخنان تاثير گذار خود در مورد لزوم قرارگیری قرآن کریم در بطن زندگی هرفرد به این نکته اشاره کرد : در بهره گيري از فوايد بيشمار قرآن هر شخص با توجه به فردیت خود ازین گوهر گران قدر یعنی قرآن کریم بهره میگیرد .وی با اشاره به اینچنین فعالیت های قرآنی افزود که برخی معنا ها در زندگی افراد تغییرکرده است . که این خود نشانه ای از تغییر در سبک زندگی و مطالعات و پژوهش ها در ضمیر های مختلف است . گفتني است مجری اين مراسم سید علی ضیاء مجري توانمند صدا و سيما بود كه خاطرات وي از سفر به مكه و كشته شدن بيش از 7هزار و 500 زائر ايراني در فاجعه منا موجب اندوه و همچنين همدلي و انسجام روحي دانشجويان در ابراز تاسف وتنفر ازبي ‌کفایتی آل‌سعود در پيشگيري از بروز اين حادثه تلخ و جانسوز شد لازم به ذکر است درمراسم رونمائي از این قرآن كه توسط حجت الاسلام تاج آبادی مسئول محترم دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه، دکتر خليل علی محمد زاده معاون فرهنگی دانشجویی و بهناز ثابتی دبیر کانون قرآن و عترت طلوع صورت پذيرفت به 4 نفر از دانشجویانی که در کتابت قرآن مشارکت داشته اند به قيد قرعه و گشودن قرآن جوایزی اهدا گردید . مراسم رونمایی از قرآن دست نویس طرح قرآنی قلم روز یکشنبه 22 آذر ماه در سالن شهید احمدرضااحدی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برگذار گردید . در طول اجراي اين مراسم نماهنگ تهيه شده توسط حسين پويان از اعضای کانون طلوع كه بيانگر چگونگي و كليه فرایند اجرایی این طرح از ابتدا تا به اخر و مراحل پاياني صحافي بود پخش و مورد استقبال دانشجويان قرار گرفت . دكتر خليل علي محمد زاده معاون دانشجوئي و فرهنگي دانشگاه نيز طي گفتگوئي با ابراز خوشنودي از اين اقدام خود جوش دانشجوئي گفت : حركت هائي از اين دست موجب تسري فرهنگ قرآني در ميان جوانان اين مرز و بوم و زمينه ساز آشنائي هرچه بيشتر و انس و الفت با مفاهيم ارزشمند كتاب انسان ساز قرآن مي شود . و شايسته است با حمايت همه جانبه از طرح قرآني قلم از فعاليت هاي خلاقانه و ايده هاي نو آورانه دانشجويان در زمينه اقدامات فرهنگي تقدير شود .

به همت كانون طلوع برگزار شد : مراسم رو نمائي از قرآن دست نويس طرح قرآني قلم دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران نسخه قابل چاپ