دكترخليل علي محمدزاده پزشك و استاد دانشگاه با حضور در بيمارستان ايران مهر ضمن عيادت از مربي پرآوازه فوتبال ايران منصور پورحيدري و آرزوي سلامتي براي ايشان، در جريان آخرين وضعيت پرونده پزشكي وي قرار گرفت. در اين ديدار منصور پورحيدري از لطف ايشان، زحمات كادر پزشكي، مرحمت مردم و همه شخصيت هايي كه اين روزها به عيادت ايشان آمده اند، سپاسگزاري كرد .
      در عيادت از مربي پرآوازه فوتبال ايران مطرح شد :
دكترعلي محمدزاده : انسان‌هاي ميهن دوست، اخلاق مدار و مسئوليت پذير ، همواره در پيش چشم مردم عزيزند.

دكترخليل علي محمدزاده معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران پس از عيادت از اين چهره محبوب ورزشي طي گفت و گويي اظهار داشت: انسان‌هاي ميهن دوست، اخلاق مدار و مسئوليت پذير كه عمر ارزشمند خود را صرف سازندگي ايران و جوانان كرده‌اند، همواره در پيش چشم مردم عزيزند. وي گفت: منصور پورحيدري 70 ساله يكي از پيش كسوتان بزرگ فوتبال كشور است كه از 17 سالگي بخش عمده‌اي از زندگي خود را در فوتبال گذرانده و يك مربي خوشنام و مصمم و يك استقلالي متعصب است. وي افزود: مردم ما انسان‌هاي شايسته را در هر حرفه و زمينه كاري دوست مي دارند و اين عيادت‌ها و ديدارهايي كه طي روزهاي اخير از پورحيدري در بيمارستان صورت گرفته، هم مؤيد مرام نيك ايشان و هم مصداقي از قدرشناسي و محبت مردم به چهره هاي خدوم است. وي ابراز اميدواري كرد كه ان شاء الله با پذيرش دعاي همه مردم و به ويژه جوانان در درگاه خداوند متعال، سلامتي كامل مجدداً به ايشان باز گردد و حضور مودبانه و پرافتخار وي را در ميادين ورزشي شاهد باشيم.

در عيادت از مربي پرآوازه فوتبال ايران مطرح شد :