مراسم آغاز عهد و آيين شب يلدا به همت كانون قران و عترت معاونت دانشجويي و فرهنگي و كانون مهدويت سنا دفتر نهاد مقام معظم رهبري دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران و با حضور دكتر خليل علي محمد زاده معاونت دانشجويي و فرهنگي، دكتر ميرمسعود فاطمي مدير كل امور فرهنگي، دكتر عامري استاد دانشگاه، علي ابراهيمي سراج منجم دانشگاه تهران و عضو تحريريه ماهنامه نجوم و استاد علي اكبر رائفي پور استاد دانشگاه تهران، مديران، كاركنان و جمع كثيري از دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در تاريخ 30 آذر ماه در محل سالن شهيد احمد رضا احدي برگزار شد.
      به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبري و معاونت فرهنگي دانشجويي صورت پذيرفت :
ولايت فقيه محور اتحاد، انسجام و يكپارچگي جامعه اسلامي است.

دكترخليل علي محمدزاده معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران در اين مراسم پرشكوه ضمن تبريك آغاز امامت مهدي موعود(عج)، ولايت فقيه را محور اتحاد، انسجام و يكپارچگي جامعه اسلامي خواند و اظهار داشت: فرهنگ انتظار ايجاب مي كند كه بشريت با تقويت ايمان، آگاهي و اخلاق خود، جامعه را از هر گونه ظلم، بي عدالتي، گناه و گمراهي محفوظ دارند.
دكتر فاطمي مدير كل امور فرهنگي واحد نيز در اين همايش ضمن دعا براي فرج امام عصر (عج) به حديثي از پيامبر اكرم (ص) اشاره نمود و گفت: حتي اگر يك روز از عمر دنيا باقي بماند، خداوند آن روز را طولاني كند تا كسي كه هم نام و هم كنيه اوست، ظهور كند و دنيا را سرشار از عدل و داد كند. اين مژده ي پيامبر سينه به سينه نقل شده و سرانجام در سحرگاه روز جمعه نیمه شعبان سال 255 یا 256 (ه .ق) در شهر سامرّا و در عصر خلافت معتمد عباسی چشم به جهان گشود. اين چنين بود كه كودكي متولد شد، از پدري كه ميراث دار امامت بود.
وي با اشاره به فضيلت هاي روز 9 ربیع الاول آغاز امامت حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف)به اسامي اين روز از جمله عید الله الاکبر، غدیرثانی، عید فطر دوم، روز فرح شیعه، عید اهل بیت(علیهم السلام)، و روز شکرگزاری اشاره كرد و گفت: اين روز شور و شوقي دارد كه همه منتظران ظهور آن را گرامي مي دارند.
دكتر عامري عضو هيات علمي دانشگاه در ادامه مراسم آغاز عهد اينچنين گفت: تمام دنيا و جامعه بشري از تمام وعده و وعيدهاي زميني خسته شده اند و اميدي به افراد زميني ندارند، همه به دنبال يك آسماني هستند و تمام اديان بزرگ الهي به آمدن منجي اعتقاد دارند و زمين از حجت خالي نمي شود.
دكترعلي ابراهيمي سراج منجم دانشگاه تهران و عضو تحريريه ماهنامه نجوم شب يلدا را از ديدگاه علمي و نجومي مورد بررسي قرار داد و گفت: ايران يكي از معدودترين كشورهاي دنياست كه از تقويمي استفاده مي كند كه بر اساس تغييرات طبيعت و دگرديسي طبيعت است. در ايران آيين هاي بسياري را در تاريخ داريم كه از آن نوروز و يلدا باقي مانده است وي افزود: از آنجا که دایره ˈالبروجˈ با معدل ˈالنهار ˈکه در حقیقت همان استوای آسمان است 5/23 درجه زاویه دارد این دو دایره در دو نقطه همدیگر را قطع می کند که به این نقاط اعتدالین (اعتدال بهاری و پاییزی) گفته می شود و بدیهی است طرفین نقاط اعتدال را انقلابین می گویند که یکی انقلاب تابستانی و دیگری زمستانی است.
سراج ادامه داد: طبیعتا خورشید در این هنگام از جنوب شرق طلوع می کند و با طی کردن کمان کوچکی در جنوب غربی غروب می نمايد. شب یلدا طولانی ترین شب سال و کوتاه ترین روز را به دنبال خواهد اشت و این در شرایطی است که در نیمکره جنوبی، زمین کوتاه ترین شب و طولانی ترین روز را با توجه به آغاز فصل تابستان در آن نیمکره تجربه خواهد کرد. علی اکبر رائفی پور تحلیلگر، محقق و پژوهشگر ابتداي سخن خود را با خورشيد و خورشيد پرستي در زمان هاي مختلف آغاز نمود و گفت: خورشيد حتي در آيين مسيحيت بسيار مهم و تاثير گذار تلقي مي شد به گونه اي كه مسيح را خورشيد مي دانستند .
وي ادامه داد: خورشيد يكي از نشانه‌هاي الهي است كه خداوند در قرآن از آن و حركت‌هاي آن ياد كرده و به آن قسم خورده است از اين رو،‌ بسياري از مفسران و صاحب‌نظران و متخصصان كيهان‌شناسي در اين مورد اظهار نظر كرده‌اند. در آيات قران زمان هايي كه امامان وجود دارند تحت عنوان روز و در زمان هاي عدم وجود امامان، شب نام برده شده است رائفی پور در پايان به اثبات وجود امام عصر (عج) با بررسي تورات و انجيل و ظهور حضرت عيسي (ع) به همراه حضرت مهدي (عج) پرداخت.
گفتني است اين مراسم با بالا بردن پرچم امام عصر (عج) براي دومين سال متوالي در محوطه دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي به دست دكترخليل علي محمدزاده معاون دانشجويي و فرهنگي دانشگاه و پذيرايي از ميهمانان به اتمام رسيد.

به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبري و معاونت فرهنگي دانشجويي صورت پذيرفت :
ولايت فقيه محور اتحاد، انسجام و يكپارچگي جامعه اسلامي است.