دكتر سيد محمود طباطبائي رئيس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با حضور در مراسم نمادين آغاز سال نو ميلادي فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی را به دانشجويان تبریک گفت : وي با تاكيد بر اينكه در نظام جمهوری اسلامی ایران، ارامنه جایگاه ویژه ای دارند و همیشه مورد احترام بوده اند گفت: پيام حضرت مسيح پيام محبت و عشق و ايثار و گذشت است، مفاهيمي كه جامعه بشري امروز سخت به آن محتاج است .
      در مراسم میلاد حضرت عیسی (ع) و در حضور دانشجويان مسيحي واحد پزشكي تهران مطرح شد:
ميلاد عيسي مسيح (ع) تولد آزادگي، ايمان و بندگي خداست.

دكترسید محمود طباطبائي درآئين با شكوه جشن كريسمس و در آستانه فرا رسيدن سال ميلادي 2016 با تبيين جايگاه عظيم الشان حضرت عیسی مسيح درآموزه هاي ديني مكتب اسلام گفت: در آيات بسياري از قرآن کریم به مقام توحيدي عيسي ابن مريم اشاره شده است. تنها پيغمبري که از سنين کودکی به پیامبری مبعوث شده است و پيام او در سراسر زندگیش سرشار از لطف، دوستی و انسانیت و گذشت است، مفاهيمي كه جامعه بشري امروز سخت به آن محتاج است وي ابراز امیدواری نمود با پیروی از سیره وسلوک آن پیامبر عظیم الشان در سال جدید میلادی شاهد صلح ، ثبات و آرامش در سراسر جهان باشیم. وي تصريح نمود: ما اعتقاد داریم عیسی مسیح زنده است و در سایه حق تعالی از یاران مهدی موعود (عج) است وآنچه برایمان نوید بخش است، مهدی موعود (عج) همراه با صالحان و نیکان خواهند آمد براي تعالی روح بشری و استقرارعدل و عدالت در جهان با آموزه هایشان قدم خواهند برداشت و انسان ها را از گمراهی به در می آورند. رئیس دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران با اشاره به اینکه در دين اسلام حضرت عيسي مسيح (ع ) از احترام خاصي برخوراراست تصریح کرد: كريسمس عيد همه مسلمين جهان نیزهست، زیرا ٰميلاد عيسي مسيح (ع) تولد آزادگي، ايمان و بندگي خداست . دکتر خلیل علی محمد زاده معاون فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه نیز با تبریک میلاد با برکت حضرت مسیح پیامبر صلح و دوستی گفت: اگر در فضاهای دانشگاهی کرامت و عظمت همه انسان هایی که در راستای علم و یقین تلاش می کنند، گرامی داشته شود، در جامعه بیش از پیش شاهد تبلور ارزش ها و اخلاقیات خواهیم بود. وی گفت: تمام ادیان، یک دین هستند و در محیط دانشگاه، گفتمان مشترک همه ما، جهاد علمی و عملی تا رسیدن به قله های معرفت، فرهنگ و پیشرفت است. وی افزود: سرنوشت کشور در دانشگاه ها رقم می خورد و آینده سازان دانشگاه باید در کنار آموزش و کسب دانش، در امور فرهنگی و اجتماعی هم مهارت های لازم را به دست آورند تا در کنار مسئولیت های حرفه ای خود، بتوانند از عهده مسئولیت های اجتماعی نیز برآیند. وی در پایان اظهار داشت: سیاست دانشگاه، توجه به ایده ها و نوآوری ها و اجرای کارهای فرهنگی با حضور، تفکر و همراهی دانشجویان و استادان است و تشکیل این جلسه و برگزاری میلاد پیامبر صلح و دوستی نمونه ای از این رویکرد است. دكتر مير مسعود فاطمي مدير كل امور فرهنگي دانشگاه در ادامه مراسم با توصيف سابقه تاريخي وحدت و همبستگي ايرانيان گفت: در سرزمين ما ايران، در طول قرون و اعصار اقوام و اديان با محبت و دوستي و مهرباني در كنار هم زندگي كرده اند و ما هم بايد با الهام از سنن آنان در سختي ها و شادي ها، فرازها و فرودها همچنان در كنار هم باشيم. وي با ياد آوري رشادت و شجاعت مسيحيان ايراني در هشت سال دفاع مقدس گفت: ارامنه و مسيحيان ايراني در جنگ با دشمن نيز خود را شریک میهن دانسته و از حریم آب و خاک و سرزمين خود جوانمردانه دفاع کرده اند. وي تاكيد نمود: مسلمانان و مسیحیان با هم برادرند و هیچ چیزی نمی تواند آنها از هم جدا کند. گفتني است تعداد 32 نفر از دانشجويان مسيحي رشته هاي مختلف علوم پزشكي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران با حضور در مراسم گراميداشت وجشن میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی با اهداي لوح سپاس از توجه خاص دكترسيد محمود طباطبائي رياست دانشگاه به آئين مذهبي دانشجويان مسيحي و تكريم اقليت هاي مذهبي در اين واحد دانشگاهي تقدير و تشكر نمودند .

ميلاد عيسي مسيح (ع) تولد آزادگي، ايمان و بندگي خداست.