دكتر افتخار اردبيلي معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران از برگزاري سمينار علمي آموزشي با عنوان " هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها" به کوشش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان اين واحد دانشگاهي در سالن EDC خبر داد . معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علوم پزشكي بيان داشت : سخنران علمي اين سمينار دکتر سید علی حسینی تهرانی فلوشیپ هومیوپاتی از دانشگاه بوستون آمریکا و نویسنده کتاب "نگرشی بر وحدت وجود و پزشکی هومیوپاتی" است وي دارای تاليفات متعدد و ترجمه بيش از سي عنوان كتاب در زمينه بيولوژی سلولی مولكولی، آناتومی و هوميوپاتی می باشد تاکنون دوره های آموزشی متعددی در این زمینه برگزار نموده است
      زير نظر معاونت پژوهش و فناوري و با همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد پزشكي تهران برگزار شد :
سمينار علمي آموزشي با عنوان" هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها"

دکتر حسینی تهرانی سخنران علمي سمينار هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها در ابتداي سخنان خود گفت :به واسطه نتایج درمانی بسیار خوب و تحقیقات متعددی که در زمینه هومیوپاتی انجام شده است، اثربخشی این طب مورد تأیید قرار گرفته است و به واسطه رشد چشمگیر آن در جهان بخصوص در دو دهه ی اخیر، از آن بعنوان پزشکیِ قرن ۲۱ ام نام می برند.
وي ضمن شرحی پیرامون نظریه های هومیوپاتی افزود : این روش درمانی از انواع طب های کل نگر می باشد که قدمت ۲۰۰۰ ساله کاربردی و ۲۰۰ ساله علمی دارد. وی افزود بواسطه نتایج درمانی بسیار خوب و تحقیقات متعددی که در زمینه هومیوپاتی انجام شده است، اثربخشی این طب مورد تأیید قرار گرفته است و به واسطه رشد چشمگیر آن در جهان بخصوص در دو دههۀ اخیر، از آن بعنوان پزشکیِ قرن ۲۱ ام نام می برند.
به گزارش روابط عمومي واحد پزشكي تهران : طب هوميوپاتي (مشابه درمانی) که از نظر لغوی مرکب از دو کلمه (Homeo) به معنی مشابه و (Pathy) به معنی بیماری است ، روش درماني خاصي است كه در آن با تحريك دقيق سيستم ايمني و حياتي بيمار توسط داروهاي خاص هوميوپاتي مي‌توان بيماران را به شفا رساند. اصول علمی هومیوپاتی مطابق باقوانین آفرینش است بطوریکه مبنای اصلی درمان، درمانی با عامل مشابه یا اصل مشابهت که یک اصل خدشه ناپذیر در طبیعت است بوده و کاملاً منطبق با فلسفه علم می باشد. لازم به ذکر است در کشورهائی همچون آلمان، انگلستان، فرانسه، آمریکا و هند با ایجاد دانشکده، درمانگاه و بیمارستانهای تخصصی، هومیوپاتی بستر مناسب علمی وتحقیقاتی خود را پیدا کرده و جایگاه ویژه ای در خدمات بهداشتی درمانی این کشورها دارد.
بر اساس همين گزارش در اين طب از داروهايي براي درمان استفاده مي‌شود كه بتوانند دقيقا علائم بيمار را پوشش دهند تا با تحريك مناسب سيستم ايمني و حياتي بيمار و در نتيجه هوشيار نمودن سيستم دفاعي بدن بيماري را درمان نمايند. اين به معناي آن است كه در هوميوپاتي تكيه بر درمان بيمار توسط قواي حياتي و درماني خود بيمار است. لذا پزشکی هومیوپاتی الگوئی جامع در درمان ارائه میدهدکه عرصه های وسیعی را در دانش پزشکی به منظور کاربرد علمی عوامل طبیعی در حفظ و ارتقای سلامتی فراهم می نماید.

سمينار علمي آموزشي با عنوان" هومیوپاتی و کاربرد آن در پزشکی و درمان بیماری ها"