دكتر سید محمود طباطبايي رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با حضور در مراسم تقدیر از دانشجویان معلول که براي دومین سال متمادی در دانشگاه علوم پزشكي آزاد اسلامي واحد تهران برگزار می گردد اظهار نمود : در طول تاريخ نمونه هاي بارزي از افراد در عرصه هاي مختلف ديده مي شوند كه با تكيه بر معلوليت و نقص عضوي كه دارند و با تلاش و كوشش مضاعف توانسته اند موفقيت هاي بيشماري كسب نمايند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تبریک اعیاد گذشته و نزدیکی میلاد دو پیامبر عظیم الشان حضرت عیسی (ع) و حضرت ختمی مرتبت محمد (ص) افزود: هريك از شما عزيزان آيتي از آيات خداوند هستيد تا ما با تفكر و تعقل بيشتري به نعمت هاي بيشمار اطرافمان توجه نمائيم. و به شما نصيحت مي كنم تلخي ها و ناكامي هاي زندگي را كليدي براي گشودن درهاي بيشمار موفقيت هايي بدانيد كه شايد اكنون براي هريك از شما ناشناخته است.دکتر طباطبائی سپس با خواندن شعر زیبای >چشمه و سنگ < از آثار ارزشمند ملک الشعرای بهار شاعر نامی ایران زمین و تاکید بر پیام پر محتوای این شعر: ز کوشش به هر چیز خواهی رسید ٰ به هر چیز خواهی کماهی رسید ٰ برو کارگر باش و امیدوارٰ که از یاس جز مرگ ناید به بار ٰ گرت پایداری است در کارها ٰ شود سهل پیش تو دشوارها دانشجویان را به تلاش و پایمردی در راه رسیدن به خواسته بر حق و رشد و تکامل در عرصه های علمی و دانشگاهی تشویق نمود . دکتر طباطبائی با استقبال از طرح راه اندازی اولین تشکل دانشجویان معلول دردانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران گفت : تشکیل یک کانون رسمی دانشجوئی برای رسیدگی به مشکلات دانشجویان معلول بهترین و موثر ترین راهکار برای رسیدگی و تسهیل در رفع برخی مشکلات و رفع معضلات مشترک دانشجویان کم توان است . زیرامشارکت و همفکری دانشجویان می تواند مسایل در الویت را بیش از پیش مشخص سازد . چهره ماندگار عرصه پزشکی کشور در ادامه سخنان خود با ابراز خرسندي از حضور در جمع اين دانشجويان و در تأكيد سخنان خود به آيه اي از مصحف شريف اشاره كرد كه مي فرمايد چه بسا سختي هايي كه بر شما وارد مي كنيم که براي شما ناخوشايند است، ولی خير شما در آن بوده است زیرا عاقبت همه كارها دست خداست. رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی همچنين افزود : دانشگاه به وجود شما افتخار مي كند و خدمت به شما عزيزان وظيفه ديني و قانوني ما است. درهاي حوزه هاي رياست، معاونت آموزشي و معاونت دانشجويي به روي شما عزيزان باز است و هر زمان كه نياز به مشاوره و حل مشكلي از مشكلات خود داشته باشيد با كمال ميل پذيرای شما نور چشمان عزیز خواهيم بود و مطمئن باشيد تمام تلاش ما بر اين است كه امكانات مناسب را با بهترين شكل در اختيار شما قرار دهيم. در پايان دانشجويان حاضر با تقدیر از توجه خاص رئیس دانشگاه به دانشجویان دارای محدودیت جسمی و حرکتی به طرح مسائل و مشكلات خود در زمینه هائی همچون ٰ ایجاد تسهیلات آموزشی برای دریافت فایل های صوتی و حضور درعرصه های ورزشی پرداختند . گفتنی است : در مراسم تقدیر از دانشجویان معلول که به همت حوزه معاونت فرهنگی و دانشجوئی دانشگاه روز شنبه 12 دیماه سال جاری در سالن کنفرانس با حضور دکتر سید عباس صفوی نائینی معاون آموزشی و قائم مقام ریاست دانشگاه ٰٰ دکتر خلیل علی محمد زاده معاونت فرهنگی و دانشجوئی ٰ دکتر میر مسعود فاطمی مدیر کل امور فرهنگی و جمعی از مدیران ارشد دانشگاهی برگزار شد ٰ از تعداد 10 نفر دانشجوي معلول دانشگاه با اهدای هدایای ارزشمند تقدیر به عمل آمد.

با پیشنهاد دکتر طباطبائی رئیس دانشگاه و در گرامیداشت روز جهاني معلولان صورت گرفت : راه اندازی اولین تشکل دانشجویان معلول دردانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران نسخه قابل چاپ