در پی شهادت آیت الله شیخ نمر باقرالنمر، روحانی برجسته و رهبر شیعیان عربستان به دست جلادان وهابی رژیم منفور آل سعود، تجمع اعتراض‌آمیزی امروز چهرشنبه 16 دی‌ماه 94 با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید این واحد دانشگاهی برگزار شد و حاضرین اعدام شهید آیت‌الله نمر به دست رژیم سفاک سعودی را محکوم کردند.

اجتماع کنندگان همچنین اعلام کردند که قیام حق‌طلبی شیخ نمر با شهادتش هیچ‌گاه خاموش نخواهد شد و سران دیکتاتور آل‌سعود به زودی تاوان این جنایت خود را پس خواهند داد. در این تجمع دکتر عامری استاد دانشگاه و عضو هیات علمی ضمن محکوم کردن جنایت آل سعود بیان کرد :رژیم سعودی با خرید و زیر سلطه قرار دادن افراد خودفروخته و احداث و ساخت مدارس وهابیون، نتوانسته به‌اندازه یک روحانی شیعی به‌نام شیخ زکزاکی که ۱۰ میلیون مردم نیجریه را شیعه می‌کند، در این‌گونه مناطق حضور و نفوذ داشته باشد. وی افزود: به خاک و خون کشاندن حجاج در منا و همچنین وقایع سال ۱۳۶۶ و به‌ویژه حوادث در عتبات عالیات عراق و سوریه، منجر به تنفر عمومی از این رژیم شده که تا بن دندان وابسته به آمریکا و انگلیس است و به یقین عربستان با این‌گونه رفتارها ریشه‌های خود را در منطقه و جهان اسلام می‌خشکاند. وی افزود: به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) این دست‌نشانده‌های آمریکا، قوه باصره شان کور است و عاقبت خود را نمی‌بینند. مراسم بزرگداشت و ترحیم شیخ نمر باقر النمر با حضور دكتر خليل علي محمد زاده معاون فرهنگي دانشجويي ، دكتر مير مسعود فاطمي مديركل فرهنگي و جمعي از اساتيد ، كاركنان و دانشجويان روز چهارشنبه 16 ديماه سال جاري انجام پذيرفت.

تجمع اعتراض آمیز دانشجویان واحد پزشکی تهران نسبت به اعدام شیخ نمر توسط رژیم منحوس آل سعود نسخه قابل چاپ