به مناسبت اربعین حسینی تهران مسابقه حفظ سوره فجر توسط کانون هلال احمر برگزار شد. میثم اخلاق دوست دبیر کانون و مجری این طرح در باره نحوه اجرا و چگونگی برگزاری این مسابقه گفت :در اجرای این برنامه که برای نخستین بار در دانشگاه برگزار شده است ، تعدادی از دانشجویان رشته های مختلف علوم پزشکی و پیراپزشکی شرکت نمودند
      به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار شد.
برگزاری مسابقه حفظ سوره فجر در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران

دبیر کانون و مجری طرح مسابقه حفظ سوره فجر همچنین افزود :در برگزاری این مسابقه که با هدف آشنائی هرچه بیشتر دانشجویان با مفاهیم قرآنی صورت گرفت : فراخوان این مسابقه ابتدا در روز عاشورا اعلام شد و تا اربعین حسینی نیز فرصت حفظ سوره مبارکه فجر که منصوب به حضرت ابا عبدا.. حسین (ع) است درنظر گرفته شد.که از میان آنان پس از ارزیابی هیئت داوران، جوایز ارزنده ای شامل کیف کمکهای اولیه از سمت سازمان جوانان هلال احمر اعطا شد. وی افزود : تیم داوران شامل آقای طیاریه، آقای جعفری، خانم ثروتی، خانم بدوی، خانم حسینی، خانم تاجیک و خانم فرحناک رودسری بوده اند . دبیرکانون و مجری طرح ضمن ابراز امیدواری جهت افزایش روبه رشد این گونه برنامه ها در سال های آتی، گفت : در برگزاری مراسم فوق برنامه و مبتکرانه دانشجویی این دانشگاه از حمایت های معنوی دکتر علی محمدزاده معاون دانشجوئی و فرهنگی ، دکتر فاطمی مدیر کل امور فرهنگی ، و همفکری آقای طیاریه و همچنین از زحمات تیم اجرایی این برنامه خانم فرحناک رودسری و خانم حسینی قهی برخوردار بوده ایم .

به همت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران برگزار شد.
برگزاری مسابقه حفظ سوره فجر در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران