دکتر مهسا هادیپورجهرمی رئیس مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهی دانشگاه آزاداسلامی واحد پزشکی تهران از مشارکت علمی و حضور فعالانه دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی در چهارمين کنگره پژوهشی باليني علوم اعصاب خبر داد .

رئیس مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهی دانشگاه آزاداسلامی واحد پزشکی تهران ضمن اعلام این خبر گفت : مقاله دانشجويان نوشين زهرا احمدزاده فر، دانشجوي مقطع علوم پايه رشته ي پزشكي و سپيده يزدان جو دانشجوي مقطع كارشناسي رشته روان شناسي باليني، با موفقيت در چهارمين كنگره ي پژوهشي باليني علوم اعصاب در سالن همايش هاي رازي آرائه گرديد. دكتر بتول قرباني يكتا مدیر گروه فیزیولوژی دانشگاه آزاداسلامی واحد پزشکی تهران و سرپرست طرح هاي آرائه شده طي گزارشي اعلام نمود : دانشجویان پژوهشگر واحد پزشکی تهران در اين كنگره پژوهشي 2 مقاله با عناوین مرتبط با بحث "اثر کورتون ها بر مغز" به صورت پوستر ارائه نمودند . چهارمين كنگره ي پژوهشي باليني علوم اعصاب به مدت 3 روز از تاریخ 2تا4 دي ماه 94 به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ايران در سالن همايش هاي رازي برگزار شد ه است . گفتنی است : مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهی دانشگاه آزاداسلامی واحد پزشکی تهران با داشتن امکانات و تجهیزات مناسب همچون آزمایشگاه های مجهز و اتاق نگهداری و پرورش حیوان بستر مناسبی را جهت پژوهش های جدید علمی فراهم نموده است .

حضور مرکز تحقیقات فارماکولوژی گیاهی دانشگاه آزاداسلامی واحد پزشکی تهران در چهارمين کنگره پژوهشی باليني علوم اعصاب نسخه قابل چاپ