دکتر امیر عباس لشگری مدیر کل اداره کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران طی گفتگوئی از آغاز امتحانات نیمسال اول تحصیلی سال جاری 94 از تاریخ یکشنبه 20 دیماه لغایت 11 بهمن ماه خبر داد .
دکتر لشگری در باره نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم تحصیلی گفت : زمان شروع امتحانات همه روزه از ساعت 8 صبح الی 4 بعد از ظهر در سه نوبت برای دانشجویان 5 دانشکده در کلیه مقاطع تحصیلی و در 32 رشته موجود در دانشگاه برگزار خواهد شد . ٰ ٰ

مدیر کل اداره کل آموزش دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران ضمن اعلام این خبر گفت : از کلیه دانشجویان عزیز انتظار می رود جهت حفظ آرامش و همکاری با عوامل اجرائی کارت ورود به جلسه امتحانات را همراه داشته باشند .
وی همچنین از اعضای هیات علمی دانشگاه اعم از اساتید تمام وقت و مدعو درخواست نمود بر اساس ضوابط و مقررات که در خصوص برگزاری امتحانات قبلاٌ نیزبه آنان ابلاغ شده است برای کمک به حفظ نظم و آرامش دانشجویان ،و نیز پاسخگوئی در مورد رفع ابهام از سوالات حتما ٌ در روزهای امتحانی خود در جلسه مربوطه حاضر باشند .
دکتر لشگری با تقدیر و تشکر از برنامه ریزی های بعمل آمده توسط همکاران اداره کل آموزش و مسئولان اداره امتحانات گفت : به منظور رفاه حال، افزایش سلامت و شادابی دانشجویان در مدت برگزاری امتحانات پایان نیم‌سال تحصیلی، برنامه ریزی منظمی جهت حضورسایر همکاران ادارات مختلف دانشگاه بعنوان مراقب در جلسات امتحاني نظر گرفته شده است وامیدواریم در این نیمسال تحصیلی هم کما فی السابق شاهد برگزاری مطلوب امتحانات و موفقیت دانشجویان تلاشگر خود باشیم .

بیستم دیماه آغاز امتحانات نیمسال اول تحصیلی 95- 94 در دانشگاه علوم پزشکی واحد تهران نسخه قابل چاپ