نخستین مانور تیم بهداشت و درمان اضطراری (BHCU) کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران برای ارزیابی، معاینه و درمان کودکان و دانش آموزان منطقه محروم شهرستان قدس با حضور 2 فوق تخصص اطفال، 3 پزشک عمومی و 8 دانشجوی پزشکی به ارائه خدمات پزشکی رایگان پرداخت.

به گفته میثم اخلاق دوست دبیر کانون و مجری این طرح، با توجه به اینکه این منطقه فاصله زمانی کوتاهی با مرکز تهران دارد ولی متاسفانه کودکان این منطقه از نظر وضعیت سلامت، تغذیه و بهداشت دچار کمبودهایی می باشند.
میثم اخلاق دوست افزود در این مانور که به همت دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران در مدرسه ای از شهرستان قدس به مدت 1 روز کامل برگزار شد؛ بیش از 300 کودک و دانش آموز تحت غربالگری بینایی سنجی، بررسی وضعیت رشد نسبت به نمودارهای استاندارد و معاینه کامل جسمانی قرار گرفتند.
وی افزود : نتایج این طرح نشان داد که بیش از 60 درصد از کودکان و دانش آموزان خارج از وضعیت نرمال رشد هستند و اکثریت کودکان و دانش آموزان مبتلا به آنمی و مشکلات سوء تغذیه ای می باشند.
دبیر کانون اضافه کرد در این طرح به جهت هماهنگی های انجام شده با جمعیت هلال احمر استان تهران هدایایی به کودکان و دانش آموزان این مدرسه اهدا گردید و نیز در پایان این طرح یک روزه ، مدیریت مدرسه لوح تقدیری را از طرف مدیریت آموزش و پروش شهرستان قدس به اعضای نخستین تیم BHCU دانشجویی کشور اهدا نمود.
در پایان اخلاق دوست از حمایت و همکاری آقای حیدری نجات معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان تهران ، آقای حسن فراهانی رییس جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات و آقای دکتر خلیل علی محمد زاده معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، انجمن خیریه "کودکان فرشته اند" آموزش و پرورش شهرستان قدس و خیریه " ارشد بختیاری " تشکر و قدردانی نمود.
گفتنی است : مانور تیم بهداشت و درمان اضطراری (BHCU) کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به همت متخصصین اطفال خانم دکتر نقدی و آقای دکتر نصیریان ، پزشکان عمومی و تعدادی از دانشجویان به اسامی آقایان میثم اخلاق دوست ٰ محمد رضا صادقی ، سهیل شیخ الاسلامی ، و خانم ها مانا فرحناک رودسری ، حکیمه علیجانی ، نیوشا آرنگ ، شکیبا اختر منش ، شادی عرفانیان اصل و زهرا ایمانی در روز 5 شنبه 17 دیماه سال 94 برگزار شده است .

کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران به کمک کودکان و دانش آموزان منطقه محروم شهرستان قدس شتافت. نسخه قابل چاپ