کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران ، طی فراخوان از دانشجویان پزشکی مقطع کارورزی برای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران دعوت به همکاری می نماید .

به گفته میثم اخلاق دوست دبیر کانون دانشجویی هلال احمر، مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران با هدف ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به کلیه دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه ، واقع در ساختمان حکیم ابن سینا پزشکی همه روزه مستقر می باشد . وی درباره نحوه همکاری کارورزان با این مرکز گفت : از آنجایی که ظرفیت این طرح محدود می باشد حق تقدم و اولویت همکاری در انتخاب دانشجویان براساس زمان ثبت نام مشخص خواهد شد. وی افزود : نحوه همکاری دانشجویان کارورز به صورت حضور مستمر و از ساعت 8:30 صبح تا 16 عصر در مرکز می باشد. دبیر کانون دانشجویی هلال احمر در باره چگونگی ثبت نام کارورزان گفت : دانشجویان علاقمند در صورت تمایل به همکاری می توانند مشخصات خود را شامل نام و نام خانوادگی/مقطع کارورزی/شماره دانشجویی/شماره موبایل به خانم مانا فرحناک رودسری مسئول آموزش و پژوهش کانون دانشجوئی هلال احمر با نام کاربری @DrFarahnakدر شبکه اجتماعی تلگرام به صورت پیام متنی اطلاع دهند.

فراخوان دعوت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران از دانشجویان پزشکی نسخه قابل چاپ