دکتر حسن افتخار اردبیلی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران طی گزارشی از تدوين آيين نامه حمايت از دستاوردهاي علمي معتبر و راه اندازي فدراسيون سرآمدان علمي ايران خبر داد .

بر اساس این گزارش : معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اردیبهشت ماه 1394 ٰ اقدام به تدوین آیین نامه حمایت از دستاوردهای علمی معتبر و راه اندازی فدراسیون سرآمدان علمی ایران با هدف دستیابی به مرجعیت علمی جهانی کرده است. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به مزیت های نسبی و اقدامات مفیدی که در مسیر رشد و اعتلاء جایگاه پژوهش صورت گرفته است گفت : مطابق این آیین نامه به افرادی با دستاوردهای علمی معتبر، برگزاری رویدادهای داخلی معتبر، انتشار مقاله در مجلات معتبر، ارائه سخنرانی در کنگره های بین المللی، شرکت در دوره های مطالعاتی معتبر و... مبالغ تشویقی پرداخت می شود. وی افزود : علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانندبه تارنمای فدراسیون سرآمدان به نشانی www.isef.ir مراجعه فرمایند. دکتر افتخار اردبیلی با ابراز امیدواری از راه اندازي فدراسيون سرآمدان علمي ايران و تدوين آيين نامه حمايت از دستاوردهاي علمي معتبرافزود : امید است با حمایت های این فدراسیون و تلاش های علمی محققان ،ٰ کشورعزیزمان ایران به جایگاه شایسته علمی در جهان دست یابد .

تدوين آيين نامه حمايت از دستاوردهاي علمي معتبر و راه اندازي فدراسيون سرآمدان علمي ايران نسخه قابل چاپ