دکتر میر مسعود فاطمی مشاور رئیس دانشگاه و مدیر کل امور فرهنگی واحد پزشکی تهران از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری دانش مدار از آسیب های اجتماعی و وقوع جرم در تاریخ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ تا ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه ، دانشگاه آزاد اسلامی،و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) خبر داد .

دکتر فاطمی ضمن اعلام این خبر گفت : علاقه مندان به شرکت در اولین همایش پیشگیری دانش مدار از آسیب های اجتماعی و وقوع جرم، جهت ارسال مقالات و ثبت نام می توانند به سايت همايش: pishgiri.khuisf.ac.ir و شماره تلفن ۰۳۱۳۵۳۵۴۱۷۶ مراجعه نمایند .

اولین همایش ملی پیشگیری دانش مدار از آسیب های اجتماعی و وقوع جرم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد نسخه قابل چاپ