برنامه انتخاب واحد اینترنتی دانشجویان علوم پزشکی در نیم‌سال دوم تحصیلی ۹۵ – ۹۴ از سوی معاونت آموزشی واحد پزشکی تهران اعلام شد. بر این اساس شروع نیم‌سال تحصیلی دوم سال جاری از روز شنبه 17 بهمن‌ 94 خواهد بود. دکتر صفوی تصریح نمود :
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تاریخ پایان ترم رشته های تحصیلی گروه علوم پزشکی 27 خرداد بوده و دانشگاه برای استفاده دانشجویان ازتعطیلات نوروزی تا آخرین روز رسمی سال 94 (پنجشنبه 27 اسفندماه ) دائر می باشد .

دکتر سید عباس صفوی نائینی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران با اعلام این خبر اظهار کرد: «فرایند انتخاب واحد اینترنتی برای کلیه رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی گروه علوم پزشکی ، همزمان با آغاز دهه مبارک فجر از تاریخ 12 لغایت 15بهمن می باشد و تاریخ حذف‌ و‌ اضافه نیز از یکم تا سوم اسفندماه سال جاری در نظر گرفته شده است . وی افزود : همزمان با اتمام فرایند انتخاب واحد دانشجویان از ۱7روز شنبه بهمن سر کلاس‌ها حاضر می‌شوند .
دکتر صفوی افزود: «با توجه به برگزاری ۱۷ جلسه کلاس در هر ترم تحصیلی پایان کلاس‌ها 27 خرداد و آغاز امتحانات نیم‌سال دوم سال تحصیلی جاری 29 خرداد تا 23 تیرماه سال آینده در نظر گرفته شده است.»
وی تاکید کرد: «برای رفاه حال دانشجویان و جلوگیری از ازدحام مراجعان، انتخاب واحد و پرداخت شهریه در این نیم‌سال نیز همچون سنوات قبل به صورت کامل غیر‌حضوری و از طریق پرتال دانشجویان در پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه انجام می‌شود و برای رفع هرگونه مشکل احتمالی مدیران گروه پاسخگوی دانشجویان خواهند بود.»
دکتر صفوی با اشاره به اینکه امكان پرداخت الكترونيكي شهريه از طريق اينترنت(بدون حضور در بانك) فراهم گرديده اظهار نمود : كليه دانشجويان می توانند با مراجعه به سايت دانشگاه www.iautmu.ac.ir و طي مراحل لازم، مبلغ شهريه ثابت را از طريق حسابهاي بانكي عضو سيستم شتاب به حساب دانشگاه واريز نموده و سپس جهت انتخاب واحد اينترنتي اقدام نمايند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهران تاکیدکرد: دانشجويان كه فاقد حساب بانكي عضو سيستم شتاب مي باشند لازم است نسبت به افتتاح حساب بانكي عضو سيستم شتاب و دريافت رمز دوم اقدام فرمايند و از هر‌گونه مراجعه حضوری به امور مالی دانشگاه خودداری کنند.»
دکتر صفوی ابراز امیدواری نمود : با توجه به مقدمات و تمهیدات بعمل آمده امید است دانشجویان عزیز برابر زمان بندی اعلام شده از سوی دانشکده های مربوطه که اطلاعات کامل آن در سایت دانشگاه منعکس شده است نسبت به امور ثبت نام و حذف و اضافه طبق مقررات آموزشی اقدام نمایند .

آغاز نیم‌سال تحصیلی دوم کلیه رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران از شنبه17 بهمن‌ نسخه قابل چاپ