آغاز ثبت نام دانشجویان جدید الورود در واحد پزشکی تهران

دکتر فرزاد شایقی معاون دانشجوئی واحد پزشکی تهران طی گفتگوئی خبر داد : ثبت نام دانشجویان جدید الورود در واحد پزشکی تهران از روز شنبه 21 شهریور ماه سال جاری آغاز و تا 26 شهریور ماه در این واحد دانشگاهی ادامه خواهد یافت . وی افزود جدول زمانبندی و مدارک لازم کلیه پذیرفته شدگان جهت ثبت نام بر روی سایت واحد پزشکی تهران به آدرس : www.iautmu.ac.ir موجود می باشد . وی ضمن تبریک و آرزوی قبولی طاعات و عبادات دانشجویان و خانواده های محترم آنان درخواست نمود به منظور سهولت و تسریع در امر ثبت نام ، دانشجویان ضمن مطالعه دقیق شرایط ثبت نام نسبت به تکمیل و همراه داشتن مدارک مورد نیاز اقدام نمایند . گفتنی است رکورد ثبت نام در این واحد دانشگاهی در سال های گذشته کمتر از ده دقیقه بوده است و بعبارتی اگر دانشجوئی با آمادگی کامل کلیه مدارک خود را جهت ثبت نام ارائه نماید ، زمان ثبت نام او حدود 10 دقیقه طول خواهد کشید . معاون دانشجوئی واحد پزشکی تهران گفت : طی مذاکرات و برنامه ریزی هائی که با شعبه بانک ملی مستقر در این واحد شده است دانشجویان می توانند با استفاده از خدمات شتاب pos ) ) بانک ملی از کلیه بانک ها نسبت به واریز مبلغ شهریه خود اقدام نمایند .

آغاز ثبت نام دانشجویان جدید الورود در واحد پزشکی تهران نسخه قابل چاپ