دکتر سید محمود طباطبایی جراح و متخصص مغز و اعصاب و رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با سخنرانی درمراسم افتتاحیه «دوره باز آموزي ضايعات پيش سرطاني » که به مناسبت فرا رسیدن 15 بهمن، روز جهانی مبارزه با سرطان با حضور جمع کثیری از پزشکان و متخصصان عضو هیات علمی در سالن اجتماعات بیمارستان جواهری وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید ، به مسئولیت خطیرجامعه پزشکی کشور در راستای ارتقاء سطح آگاهی عمومی جامعه و بسیج نظام سلامت در امر پیشگیری از بروز بیماری های مهلکی که به واسطه تغییر در سبک زندگی ، سلامت عمومی آحاد جامعه را در معرض مخاطره جدی قرار داده است تاکید کرد .
      درمراسم افتتاحیه دوره باز آموزي ضايعات پيش سرطاني و در بیمارستان جواهری مطرح شد :
دکتر طباطبائی : جامعه پزشکی کشورمسئولیت خطیری در برابر تغییرات سبک زندگی امروزی و پیشگیری از بیماریهای رایج دارد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با تقدیر از برگزار کنندگان این سمینار آموزشی گفت : امروزه پيشرفت فناوري، افزایش جمعيت شهري، تغيير سبك زندگي، گرايش افراد به راحت طلبی و عادت‌هاي نامناسب زندگی ، موجب شده زندگی انسان ها در زمینه سلامت به مخاطره بیفتد. انواع سرطان ٰ، سکته قلبی، فشارخون‌بالا، بیماری‌ پوکی استخوان ، تصلب‌شرایین ،‌ از جمله بیماری‌هایی است که همه روزه تعداد بسیاری از افراد جامعه با آن دست به گریبانند. . دکتر طباطبایی سپس در مقام رئیس انجمن استئوپروز ایران با اشاره به رسالت و جایگاه پزشکان در تامین ، حفظ و ارتقاء سلامت جامعه گفت : یکی دیگر از بیماریهای شایع امروزه که نیاز به توجه و پیشگیری دارد بیماری خاموش پوکی استخوان است که سالانه مبالغ هنگفتی را به بودجه بهداشتی کشورها تحمیل میکند. وی افزود : در اهمیت توجه و پیشگیری از بیماری پوکی استخوان ، دانستن همین نکته کافی است که حدود یک سوم کسانی که به علت این بیماری دچار شکستگی لگن میشوند در یک سال اول بعد از شکستگی میمیرند. و حدود یک سوم آنها که زنده میمانند توانایی زندگی مستقل خود را از دست میدهند. تنها یک سوم باقیمانده میتوانند به زندگی معمولی بازگردند و این شکستگی ها علاوه بر مشکلات فراوان برای بیمار ان و خانواده های آنان هر ساله مقادیر بسیار زیادی هزینه اقتصادی و اجتماعی بر دوش دولت و مردم میگذارد. دکتر طباطبائی در ادامه سخنان خود با تاکید بر مسئله پیشگیری و ایجاد حساسیت بیشتر در این رابطه تصریح نمود : با اینکه سرطان‌ها عموماٌ بیماری‌های ترسناكی هستند‌ اما مهم‌ترین نكته د‌رمورد‌ آنها این است كه زود‌ تشخیص د‌اد‌ه شوند‌. وبرگزاری و تشکیل اینگونه نشست ها و هم اندیشی های علمی که با هدف بهره مندی و انتقال تجربیات پزشکان متحصص رشته های محتلف رادیو لوژی ، پاتولوژی ، جراحی و زنان صورت گرفته است ، کمک موثری در زمینه پیشگیری از ضايعات پيش سرطاني و در نهایت پاسداری از سلامت انسانهاست . دکتر طباطبائی با اشاره به جايگاه والاي انسان در نظام آفرينش و شايستگي او در احراز مقام خليفه اللهي و ارزش حيات مادي و معنوي او گفت : در هيچ مكتب فكري و هيچ نظام اعتقادي به اندازه اسلام براي سلامت و بهداشت سفارش نشده و هرگز سزاوار نيست در تامين سلامت و حيات این مخلوق ارزشمند كوتاهي شود. و ما پزشکان باید شاکر این ودیعه الهی باشیم که در مسیری قرار گرفته ایم که می توانیم حافظ و پاسدار سلامت انسانها باشیم . گفتنی است :در دوره آموزشی (باز آموزي مدون ضايعات پيش سرطاني و مهاجم موضعي پستان ) که به همت دکتر فرشته شاه محمدی متخصص و جراح زنان و همکاری علمی و اجرائی خانم دکتر الهام نشان متخصص رادیولوژی وعضو هیات علمی واحد پزشکی تهران برگزار شد ، سخنرانان علمی معتبر و سرشناسی همچون خانم دکتر گیتی ، دکتر بهشتیان ، دکتر گیتی فروز ، دکتر رحمانی ، دکتر سلامتی دکتر نشان ؛ دکتر صدیقی ، دکتر کلانتری با تخصص (رادیولوژی ) دکتر ساعتیان ، دکتر شفیعی و دکتر کدیور با تخصص (پاتولوژی ) دکتر رهبر ، دکتر کنی ، دکتر میر مالک ، دکتر رحمانی جو و دکتر خواجه رحیمی با تخصص ( جراحی ) با ایراد سخنرانی به بحث و بررسی پیرامون ابعاد مختلف و ضرورت تاکید بر شناسائی عوامل و تشخیص زود رس ضایعات پیش سرطانی پرداختند .