دکتر سید علی ابطحی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه 23 بهمن ماه و همزمان با يوم الله دهه فجر و جشن پيروزي انقلاب اسلامي ضمن بازدید از بخش های مختلف بیمارستان بوعلی و همچنین ازقسمت تازه تاسیس و بازسازی شده اورژانس این بیمارستان بعنوان مهمترین بخش و پیشانی مراکز درمانی دیدن نمود .
      در جریان بازدید از بخش ها و اورژانس بیمارستان بوعلی مطرح شد :
دکتر ابطحی : برنامه ریزی و آینده پژوهی اساس کار مدیریت و اداره موفق در بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی است .

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در جریان این بازدید با حضور در جمع روساء و مسئولان واحد پزشکی تهران به نکات کلیدی و ارزشمندی در جهت توسعه و ارتقاء کیفیت در بیمارستانهای آموزشی و در مانی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد .
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای سخنان خود با تقدیر از عملکرد مثبت ، تلاش مستمر و خرد جمعی هیات رئیسه دانشگاه ،مسئولان بیمارستان ، پزشکان متخصص و پرستاران خدوم بیمارستان بوعلی گفت : تغییر در نگاه و رفتار سازمانی مسئولان ارشد بیمارستانهای وابسته در برخورد با مردم موجب تغییر نگاه مردم به موقعیت ممتاز و خاص بیمارستان های تابعه دانشگاه آزاد شده است .
دکتر ابطحی در ادامه با ارائه آمار و ارقام مستندی به رشد قابل تحسین ، رضایتمندی بیماران و اطمینان خاطر مراجعان ، به مقایسه ضریب اشغال تخت این بیمارستان طی دوساله اخیر پرداخت .
رئیس اسبق و مدیر باتجربه دانشگاه علوم پزشکی ایران سپس با ذکر تجربیات موفق و چگونگی تحول در روند رشد بیمارستانهای فیروزگر و حضرت رسول در ارتقاء کیفیت و جذب و درمان بیماران گفت :
در نظام مدیریتی خلاقیت و توانائی مهارت های رفتاری و ارتباطی از ویژگیهای یک مدیر موفق است .
وی با تاکید بر اینکه مردم بهترین کارشناسان در تشخیص و سنجش کیفیت در مانی هستند گفت : مردم از کادر درمانی بیمارستان انتظار احترام ، دلسوزی و تسلط بر کار دارند ، همه چیز تبلیغات و پول نیست و قطعاٌ برنامه ریزی و آینده پژوهی اساس کار مدیریت موفق در سازمانهای پیچیده ای همچون بیمارستانها است .
دکتر ابطحی با ابراز خشنودی از نتایج ارزیابی واعتبار بخشی تیم بازرسان وزارت بهداشت از بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی و اخذ عنوان درجه یک برای بیمارستان امیر المومنین(ع ) گفت : "اعتبار بخشی"، در یک بیمارستان، با هدف بهبود کیفیت و ایمنی مراقبت از بیمار،و ایجاد شرایطی برای اطمینان از کاهش خطراتی که بیماران و کارکنان را تهدید می کند صورت می گیرد که ما از آن به شدت استقبال می کنیم و قضاوت و ارزشیابی کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مسئولیت و انگیزه ما را در پیگیری ارتقاء علوم پزشکی بیشتر می نماید.
وی گفت : بر اساس این ارزشیابی ها در آینده ای نزدیک شاهد اخذ مجوز تربیت دستیاری در رشته های داخلی ؛ جراحی ؛ اطفال و زنان و زایمان در بیمارستان های آموزشی- درمانی بوعلی و امیر المومنین (ع) تابعه دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود .
و در این مسیر باید تا خرداد ماه الزامات رزیدنتی از جمله پاویون ؛ کتابخانه ، اینترنت ، کیفیت غذا ، Morning Report را فراهم کنیم
دکتر ابطحی توصیه نمود : در جهت بهبود کیفیت آموزش و درمان و ارتقاي عملكرد ، نسبت به مشاركت اعضاي هيات علمي در اداره بخش هاي بیمارستان اقدام شود .
دکتر ابطحی با تاکید بر اینکه مهمترین قسمت در بیمارستانها اورژانس است گفت : با توجه به اقدامات و فعالیت های شبانه روزی و گسترده حوزه عمرانی دانشگاه تا پایان سال جاری شاهد رونمائی و افتتاح اورژانس مجهز بیمارستان بوعلی که موقعیت و اعتبار بی نظیری در منطقه شرق تهران دارد خواهیم بود .
معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اداره نمودن بیمارستانها بصورت هیات امنائی ؛ برون سپاری بخش ها به موسسات خصوصی ؛ جذب هیات علمی ؛ توجه و حساسیت ویژه به اعتبار بخشی آموزشی ؛ حمایت از جامعه پرستاری و تجهیز بخش اورژانس بیمارستانها مطابق با استاندارد های داخلی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی را از راهکارهای برون رفت از مشکلات فعلی بیمارستان های دانشگاه آزاد اسلامی برشمارد .
این مسئول با قدردانی از زحمات دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدپزشکی تهران و تیم مدیریتی و همکاران وی و ابلاغ سلام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «رئیس واحد پزشکی تهران ، موجب ایجاد انگیزه در همه حوزه‌ها و هم‌گرایی مدیران در حوزه‌های مختلف علوم پزشکی برای توسعه دانشگاه شده است.»
گفتنی است : در این نشست دکتر طباطبائی رئیس دانشگاه واحد پزشکی تهران ؛ دکتر جنابیان رئیس بیمارستان بوعلی ؛ دکتر فرهاد ادهمی مقدم مدير كل دفتر توسعه آموزش حوزه معاونت علوم پزشكي ، دكتر امين قاسم بگلو مدير كل توسعه خدمات سلامت حوزه معاونت علوم پزشكي دکتر فرهاد سرابندی رئیس بیمارستان امیر المومنین (ع )
عسگری معاون مالی و اداری واحد پزشکی تهران ، دکتر متینی رئیس دانشکده پزشکی ، مهندس شمسائی مسئول و نماینده حوزه عمرانی دانشگاه،
دکتر انتظاری معاون آموزشی ؛ دکتر دادگر معاون پژوهشی ، دکتر میرزائی معاون توسعه و منابع بیمارستان بوعلی و جمع کثیری متشکل از مترون ها ، سوپر وایزرها ، مسئولان ارشد امور مالی کلیه بیمارستانهای تابعه واحد پزشکی در این جلسه حضور داشتند و با طرح نقطه نظرات ، پیشنهادات سازنده خود را پیرامون چگونگی رفع مشکلات و موانع اجرائی و نیزنحوه ارتقاء کیفیت آموزشی و درمانی در بیمارستان ها را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دادند .

در جریان بازدید از بخش ها و اورژانس بیمارستان بوعلی مطرح شد :