میثم اخلاق دوست دبیر کانون از همکاری اعضای فعال این کانون در خصوص ارائه خدمات پزشکی و سلامت به صورت داوطلبانه و رایگان به مردم حاضر در راهپیمایی از صبح روز 22 بهمن در اتوبوس آمبولانسی جمعیت هلال احمر که در ضلع شرقی میدان آزادی مستقر شده بود؛ خبر داد.
      با مشارکت کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران صورت پذیرفت :
ارئه خدمات پزشکی به راهپیمایان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

دبیر کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران افزود : در این طرح حدود 100 نفر مراجعه کننده وجود داشت که این افراد با بیماری های مختلفی نظیر دیابت، فشارخون، هایپرتیروییدی، هایپوتیروییدی، کریگلر نجار، آرتریت تمپورال، حمله تنفسی، شوک ناشی از سرما و افت قند، COPD، آتل گیری پای آسیب دیده، سقوط، کوفتگی مچ پا، تروما دنده(شکستگی)، گاستروانتریت و... به آمبولانس جمعیت هلال احمر مستقر در ضلع شرقی میدان آزادی مراجعه و بعد از تشخیص و توصیه های لازم جهت پیگیری به مراکز ذیصلاح ارجاع داده شدند .
وی افزود : علاوه بر این بیماران اورژانسی که به حالت پایدار رسانده شدند سپس توسط آمبولانس به مرکز درمانی ارجاع داده شدند. اخلاق دوست در پایان این گزارش از مشارکت دو عضو فعال کانون، به اسامی خانم شادی عرفانیان اصل و آقای سهیل شیخ الاسلامی از دانشجویان پزشکی این واحد دانشگاهی و نیزهمراهی مرکز بهداشت و درمان دانشجویی دانشگاه قدردانی نمود.

ارئه خدمات پزشکی به راهپیمایان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی