دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با یاد آوری خاطرات و نقش پر رنگ و ستودنی جامعه پرستاران در دوران هشت سال دفاع مقدس بر عظمت شان و مقام این قشر ایثارگر و خادم در نظام سلامت و ضرورت تکریم آنان در جامعه تاکید کرد .

چهره ماندگار عرصه پزشکی مهمترین ویژگیهای شخصیتی و ذاتی پرستاران را مدیریت بحران ، صبر و متانت و ارائه خدمات صادقانه فارغ ازهر گونه رنگ و ریا بر بالین بیماران و دردمندان برشمارد .
دکتر طباطبائی سپس با تبیین اندیشه و جهان بینی حضرت زینب (س) در واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع ) گفت : با تمام احترام و ارزشی که برای فلورانس نایتینگل بانوی پرستاری نوین خدمات پرستاری قائل هستیم ولی 1400 سال قبل و در جنگ های صدر اسلام و کربلا این حضرت زینب (س) بود که از مجروحان ، بیماران و کودکان بی سرپرست مراقبت می کرد و پرستاران جامعه ما ازاین زن نمونه مسلمان واسوه صبر و استقامت وعشق و ایمان به خدا الگو برداری می کنند .
وی بابیان اینکه کمک به ناتوانان درفطرت و نهاد هر انسانی وجود دارد تصریح کرد :در دین اسلام نیز این موضوع اهمیت ویژه ای داردو در آیات و روایات بسیاری آمده است "هر کس فردی را زنده کند و به جامعه پرتلاش انسان برگرداند مثل این است که همه مردم وکل بشریت را زنده کرده است."
دکتر طباطبائی افزود : نظام جمهوری اسلامی ایران چه هوشیارانه ، ولادت آن بزرگواررا روز پرستار نامیده است زیرا بدون تردید حضرت زینب(س) بهترین الگو برای زنان جامعه ما هستند. ایشان با وجود مشکلات فراوان و مسائل و مصائب سختی که پیش رو داشتند در جهت دستیابی به اهداف بلند معنوی دین اسلام و رساندن پیام عاشورا بسیار تلاش کردند.
دکتر طباطبائی در ادامه سخنان خود با ذکر خاطره پرستار بارداری که در آستانه وضع حمل یک هفته تمام در محاصره شهر جنگ زده گنبد به خانه نرفت تا به مجروحان کمک کند و در حال امداد رسانی آمبولانس وی مورد حمله دشمنان قرار گرفت و به فیض شهادت رسید گفت :
این بزرگواران در دوران جنگ تحمیلی نیز یکی از ارکان اصلی مقاومت رزمندگان بودند و شهیدان و جانبازان زیادی همچون بانو «نرجا » پرستار سختکوش بیمارستان جرجانی تقدیم ایران اسلامی کردند و در دوران دفاع مقدس این وظیفه را به نحو احسن انجام دادند.
گفتنی است در این مراسم که روز دوشنبه 26 بهمن ماه سال جاری در سالن همایش های بیمارستان بوعلی برگزارشد .دکتر سید محمود طباطبائی رئیس دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی به همراهی دکتر آرش جنابیان رئیس بیمارستان بوعلی ، دکتر فلاح معاون درمان ، طاهره نصرآبادی رئیس دانشکده پرستاری و مامائی در حضور جمعی از معاونین ، روساء دانشکده ها ، پزشکان عضو هیات علمی ، دانشجویان و مسئولان ارشد بیمارستان بوعلی ، از زحمات ارزشمند و در خور تحسین 35 نفر پرستار نمونه به نمایندگی از سایر کادر ممتاز پرستاری چهار بیمارستان جواهری ، امیر المومنین (ع) ، بوعلی و فرهیختگان وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی با اهدای لوح سپاس و هدیه تقدیر و تشکر.بعمل آوردند

جراح عالیقدر و چهره ماندگار عرصه پزشکی : پرستاران ایثارگر در طول سالها خدمت پزشکی بهترین و وقادارترین همکارانم بوده اند نسخه قابل چاپ