خسرو معتضد استاد دانشگاه و كارشناس مجري شبكه دو سيما با سخنرانی درنشست هم انديشي استادان دانشگاه آزاد اسلامي واحد هاي علوم پزشكي تهران با تشریح سیر تاریخی پزشکی در ایران به نقش پزشكان در انقلاب اسلامي پرداخت .
وی با بیان اینکه جامعه پزشکی در پایه گذاری و ترویج این حرفه مقدس به گردن ما حق دارند گفت :
شایسته است با تکریم و حفظ حرمت پزشکان و ایجاد تمهیدات معیشتی ازمهاجرت این قشرفرهیخته به سایر کشورها جلوگیری کرد و با دعوت از پزشکان پیشکسوت به کشور از تجربیات ارزنده آنان در حیطه علوم پزشکی بهره مند شد .

استاد معتضد با بیان اینکه پیش از انقلاب مردم برای ساده‌ترین اعمال جراحی خود باید به خارج از کشور اعزام می‌شدند و پزشکان خارجی از جمله هندی و بنگلادشی درمان مردم را برعهده داشتند که نه تنها سطح علمی آنها از پزشکان حاذق ایرانی امروز بسیار پایین‌تر بود بلکه به دلیل نبود زبان مشترک مشکلاتی در عرصه درمان مردم ایجاد می‌شد. این استاد محقق برجسته تصریح نمود : تا قبل انقلاب حتی در شهرهای بزرگ به اندازه کافی پزشک نبود و به اجبار از پزشکان خارجی استفاده می شد که تنها با گذراندن یک دوره 4 ساله پزشک یاری به کار طب و درمان مشغول بودند و در حد دکترای عمومی و.. مهارت و تخصص لازم را نداشتند. استاد معتضد در ادامه سخنان خود اظهار داشت : بعد از انقلاب با گسترش دانشکده‌های پزشکی و رشد کمی و کیفی نیروهای انسانی در شاخه‌های مختلف نیازها به مرور برطرف شد تا جایی که اکنون با گذشت 37 سال از انقلاب می‌توانیم درحوزه پزشکی در منطقه و فرامنطقه حرف‌هایی برای گفتن داشته باشیم. وی افزود : اما به برکت پیروزی انقلاب امروزه بر اساس پیشینه تاریخی وفعالیت های علمی و اجرائی جامعه پزشکی ، مردم ایران که در گذشته ای نه چندان دور برای خدمات پزشکی خود نیازمند پزشک یاران بنگلادشی و هندی با تمام شرایط سخت بودیم اما امروزه به مرحله ای رسیده ایم که برای درمان و جراحی های پیچیده و غامض به مردم کشورهای دیگر خدمت رسانی می کنیم. این تفاوت ارائه خدمت پزشکی در قبل و بعد از انقلاب ، تفاوت بسیار چشمگیری که غرور ملی ما را بر می انگیزد.
گفتنی است این مراسم به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري روز چهارشنبه 28 بهمن ماه در سالن EDC واقع در ساختمان حكيم زكريا رازي با حضور جمع کثیری از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد .

به همت نهادمعظم رهبري برگزار شد : تحولات پزشكي ايران و نقش پزشكان در انقلاب اسلامي نسخه قابل چاپ