معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران طی گفتگوئی از برگزاری چهارمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی در دهه آخر اردیبهشت ماه 1395، خبر داد . دکتر افتخار با اشاره به اینکه هدف اصلی از برگزاری این جشنواره انتخاب برترین‌ها در حیطه‌های کتاب، مقاله و اختراع، پایان‌نامه، طرح پژوهشی و .... است از جمیع دانشگاهیان پژوهشگراعم از استاد ؛ دانشجویان و دانش آموختگان علاقمند دعوت نمود جهت ثبت نام و بارگذاری الکترونیکی سوابق و مستندات خود به تارنمای جشنواره به آدرس tdc.iau.ir/farhikhtegan مراجعه نمایند . معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران در باره آخرین مهلت ثبت‌نام گفت : 25 اسفند ماه سال جاری آخرین مهلت ثبت نام در چهارمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی است .
      در گفتگو با دکترافتخار مطرح شد :

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران با بیان اینکه شرکت در چهارمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی یک فرصت مطلوب و سازنده برای یک رقابت علمی است . تصریح کرد : بازه زمانی بررسی مدارک در جشنواره از فروردین سال 1392 تا آخر سال 1394 هجری شمسی (مارچ 2013 تا آخر سال 2015 میلادی) می‌باشد.

در گفتگو با دکترافتخار مطرح شد :